Aktywne Wpisy

Ukiss +35
Jarosław Kaczyński nie zdał z 10. do 11. klasy. Zostało to jednak w pewien sposób "odkręcone" i przez to prawdopodobnie nielegalnie podszedł do matury.
Polityk przyznał w swojej książce "Polska naszych marzeń", że w szkole nie szło mu najlepiej - musiał powtarzać klasę, a raz nie zdał z 10. do 11. klasy (wtedy szkoła podstawowa była szkołą 7-letnią, tworząc wraz z 4-letnim liceum ogólnokształcącym 11-letni cykl kształcenia ogólnego, w którym kolejne klasy stanowiły
Polityk przyznał w swojej książce "Polska naszych marzeń", że w szkole nie szło mu najlepiej - musiał powtarzać klasę, a raz nie zdał z 10. do 11. klasy (wtedy szkoła podstawowa była szkołą 7-letnią, tworząc wraz z 4-letnim liceum ogólnokształcącym 11-letni cykl kształcenia ogólnego, w którym kolejne klasy stanowiły

_Alessandro_ +13
Jak mogę być zdrowy psychicznie, skoro w wieku 25 lat:
- nie robiłem minetki,
- nie lizałem anuska,
- nie pieściłem cycocha,
- nie robiłem lodzika,
- nie spuściłem nasienia na twarz julki,
- nie robiłem minetki,
- nie lizałem anuska,
- nie pieściłem cycocha,
- nie robiłem lodzika,
- nie spuściłem nasienia na twarz julki,

Mi się z moimi jakoś nigdy takie akcje nie zdarzały.
Do tego to straszne bzdury, że dzieciak może sie zeszczać w portki. Musiałby kilka litrów coli wypić w ciągu 10 minut, bo w normalnych przypadkach pęcherz
@Czimchik: chyba nie miałeś większej styczności z dziećmi, co? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie da się tak xD Pełny pęcherz staje się torturą jeszcze długo zanim zwieracze mimowolnie puszczą. Dzieciak nie był w stanie się bawić.
Albo nigdy nie trzymałeś na siłę, albo jesteś kosmitom xD
@Czimchik: dlatego wciąż twierdzę, że masz bardzo małą styczność z dziećmi. Nie mówię tego, żeby ci zaprzeczyć na siłę, po prostu znam to z doświadczenia i wiem, że są takie przypadki.
Sopiler był do
A gdzie mieszkasz? W Izraelu czy w Polsce (avatar sugeruje że w Izraelu)?
A może w Rosji? Bo to rosyjskie zdjęcie, pierwszy raz pojawiło się na rosyjskim blogu tutaj: http://magspace.ru/blog/marazm_krephcal/305787.html
Warto by było żebyś takie rzeczy zaznaczał, bo cały twój wpis - mimo że nie wyrażasz tego wprost - sugeruje że jest to zdjęcie zrobione w Polsce, podczas gdy jest to zdjęcie zrobione w Moskwie.