Cześć, przychodzę z pytaniem. Czy to normalne że bawełnę muji jest tak łatwo przypalić? Miał ją ktoś może kiedyś i się wypowie na ten temat? Pytam gdyż po dniu max. 3 nadaję się ona do wyrzucenia. Stockowa Siatka 0.2 ohm(idealnie wygięta, równo się nagrzewa), Kylin M(tak, wiem). 45-50w. Wina leży po jej stronie czy po stronie siatki? Nie ważne ile bym waty wrzucił to i tak się dzieje, a nie mam na ten moment jak tego inaczej sprawdzić. #epapierosy #vape
@Adrian23843: musisz dobrze ją wyczesać, bo jest sprasowana, tak aby chłonęła szybko liquid, w kylinie masz ten komfort, że potrzeba jej stosunkowo mało w kanalikach, ale sporo pod siatką, ja z niej zawszę robię scotish rolla, a później i tak jeszcze końcówki strzępię
@Adrian23843: mi kylin m palił kazdą wate , poprostu jak i kylinie m jak i profile unity jest problem z transportem liqidu , jesłi mesz to tylko profile rda na squonku , mam dwa kyliny m uzbrajane na wszelkie mozliwe sposoby , i tak pali wate za sucho ma
I kolejna "reklama", tym razem cycochy. Dostanę 18+ za reklamę, którą mi wyświetliło na portalu wykop.pl? Napisz słowo na "m" dostaniesz bana, ale wyświetlanie scamu jest już git. #wykop
przychodzę z pytaniem. Czy to normalne że bawełnę muji jest tak łatwo przypalić? Miał ją ktoś może kiedyś i się wypowie na ten temat? Pytam gdyż po dniu max. 3 nadaję się ona do wyrzucenia. Stockowa Siatka 0.2 ohm(idealnie wygięta, równo się nagrzewa), Kylin M(tak, wiem). 45-50w. Wina leży po jej stronie czy po stronie siatki? Nie ważne ile bym waty wrzucił to i tak się dzieje, a nie mam na ten moment jak tego inaczej sprawdzić.
#epapierosy #vape
źródło: comment_6HA3J5vqjMFblEShwWItiIQ3isZBdKM2.jpg
Pobierz