Aktywne Wpisy

Metodzik +363
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 Dziedzictwo Hogwartu za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 84/100, Userscore: 8.1/10
🔥 Dziedzictwo Hogwartu za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 84/100, Userscore: 8.1/10

Quashtan +15
W sumie kiedyś zrobiłem challenge, aby podejść do 100 randomów osób na ulicy - powiem wam tak po tym doświadczeniu, przestałem być w ogóle ciekawy świata ani też ludzi, oczekiwania nie przeżyły spotkania z rzeczywistością i w przeciwieństwie do redpillaków zaakceptowałem wnioski.
z tej 100 osób to 70 osób chciało zamienić kilka słów, a 30% powiedziała z miejsca, że nie. Prowadziłem rozmowę, ludzie są bierni. Poza tym ich życie jest rutynowe zarówno
z tej 100 osób to 70 osób chciało zamienić kilka słów, a 30% powiedziała z miejsca, że nie. Prowadziłem rozmowę, ludzie są bierni. Poza tym ich życie jest rutynowe zarówno

#pytaniedoeksperta #komputery #elektronika
źródło: comment_rI74gA75eNU2EsSJMAtLoJr12SsRgNgf.gif
PobierzGówniane uziemienie instalacji. Wezwać elektryka, który pewnie zaleci wymianę instalacji na 3 przewodową.
Zamykam temat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
przecież tam nadajnik i odbiornik jest na takie sensacje izolowany galwanicznie transformatorem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@piastun: Przecież napisałem, że po ekranie przewodu. Oprócz U/UTP istnieją jeszcze F/UTP S/STP F/STP mam dalej wymieniać?
2) Mieszkam w bloku nie wiem na ile jest możliwa instalacji.
3) Na drugim końcu kabelka jest modem podłączony do kablówki nie wiem czy to istotne.
@KAW0: Wymień kabel na ten drugi. Chyba że jakimś cudem oba masz ekranowane a tylko router nie miał ekranowanych portów Ethernet. Albo nie masz izolatora galwanicznego na kablówce i wali z pionu, albo bardziej prawdopodobne instalacja antenowa jest nie uziemiona po stronie domowej i pewnie TV albo i sam router jakiś syf generuje, albo jeszcze jakieś
@wypokowy_expert: pisałeś o pętli mas. Te magiczne typy skrętek co opisałeś uziemia się po jednej stronie, zatem nie ma pętli masy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@piastun: Następny z elektrody, akurat na pewno instalator kablówki bawi się w uziemianie. Bardziej bym strzelał, że op kupił ekranowany i się kwach zrobił teraz przypadkiem.