Aktywne Wpisy

moll +62
Podejście nr 2 do jajek sadzonych na patelni ze stali nierdzewnej. Przy poprzednim trochę za słabo rozgrzana patelnia, potem minimalnie zbyt wysoka moc pod jajkami, przez co też szybciej musiałam zdejmować, bo się za mocno zjarały.
Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#
Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#
źródło: 1000018178
Pobierz
ArchetypT +83
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

- w założonym przeze mnie progu cenowym (do 500 zł) wszystko będzie bardzo podobne, pewnych rzeczy nie przeskoczę i siłą rzeczy mechanizmy i części będą takie same bądź bardzo podobne, więc powinienem kierować się wyglądem,
- w zegarkach marek odzieżowych, jak Lacoste czy Tommy Hilfiger, płaci się za logo/znaczek/markę i wtedy tym bardziej pozostaje sugerować się wyglądem, bo bebechy będą takie sobie.
No i kurde faja spodobał mi się właśnie zegarek od Tommy'ego Hilfigera (TOMMY HILFIGER 1791462, pic rel) xD W związku z czym mam dwa pytania:
1. Czy to, czego się dowiedziałem czytając o zegarkach w sieci, to prawda?
2. Czy ten Tommy Hilfiger będzie spoko? Ogólnie podoba mi się minimalistyczny design i granatowy (ewentualnie czarny) kolor tarczy. W komentarzach wrzucę pozostałe zegarki, na które mam oko, będę wdzięczny za jakieś podpowiedzi lub porady :D
źródło: comment_Z7iSn6nyD49vbRYsCwQYyy5MunN5Z9ky.jpg
Pobierzźródło: comment_bm5TEMiGiOd9E4z74Vyvbv9XjTBBD49G.jpg
Pobierzźródło: comment_czygCLcJqPTD1Xfj4Xp7FHKgSHw0oDOE.jpg
Pobierzźródło: comment_QOUxRSN5Gio8JBcNDcrEECxyYy9OYXUD.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
https://zegarownia.pl/zegarek-meski-citizen-eco-drive-aw1231-58e
źródło: comment_waRrZvPkrTIWrqKOF9zD4fjzRJCKOQCS.jpg
PobierzPS. https://zegarownia.pl/zegarek-meski-casio-classic-mtp-1303pl-2fvef
@AllieCaulfield pobawię się trochę w adwokata diabła: otwórzcie zdjęcia zegarków które poleciliscie obok tego Armaniego i Skagena, a następnie porównajcie. Kształt koperty zarówno Citka jak i tego Casio wyglądają przy nich jak coś śmiesznego. Proporcje i kształt uszu, szerokość lunety. W porównaniu do tych majtkowców wyglądają jak siekierą ciosane. Dlatego nie dziwię się ludziom wolącym wziąć z półki w sklepie zegarek Armani, niż przekopywać się przez setki podobnych do
Citizen wygląda jak następna liga. W stosunku do tego Casio również. Może kwestia tego że Citizen jest na bransolecie (??) Może kwestia gustu poprostu.