Aktywne Wpisy
Emil_L +47
Macie pomysł jak znaleźć kierowcę, który bezmyślnie zaparkowal auto wczoraj w Krakowie przy ul.Stradomskiej 8 około godz. 17:00?
Tak mnie zablokował, że wyjeżdżałem ponad 40 minut, rysując przy okazji swój zderzak. Lexus nawet nie tykniety...
Zostawiłem temu komuś karteczkę z prośbą o kontakt, ale olewka.
Nr rej Lexusa: KR2pj69 (wzięty w leasing w ING Kraków).
#krakow
#csiwykop
Tak mnie zablokował, że wyjeżdżałem ponad 40 minut, rysując przy okazji swój zderzak. Lexus nawet nie tykniety...
Zostawiłem temu komuś karteczkę z prośbą o kontakt, ale olewka.
Nr rej Lexusa: KR2pj69 (wzięty w leasing w ING Kraków).
#krakow
#csiwykop
źródło: temp_file8418660498452579364
Pobierz
prawiczek92 +38
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

- w założonym przeze mnie progu cenowym (do 500 zł) wszystko będzie bardzo podobne, pewnych rzeczy nie przeskoczę i siłą rzeczy mechanizmy i części będą takie same bądź bardzo podobne, więc powinienem kierować się wyglądem,
- w zegarkach marek odzieżowych, jak Lacoste czy Tommy Hilfiger, płaci się za logo/znaczek/markę i wtedy tym bardziej pozostaje sugerować się wyglądem, bo bebechy będą takie sobie.
No i kurde faja spodobał mi się właśnie zegarek od Tommy'ego Hilfigera (TOMMY HILFIGER 1791462, pic rel) xD W związku z czym mam dwa pytania:
1. Czy to, czego się dowiedziałem czytając o zegarkach w sieci, to prawda?
2. Czy ten Tommy Hilfiger będzie spoko? Ogólnie podoba mi się minimalistyczny design i granatowy (ewentualnie czarny) kolor tarczy. W komentarzach wrzucę pozostałe zegarki, na które mam oko, będę wdzięczny za jakieś podpowiedzi lub porady :D
źródło: comment_Z7iSn6nyD49vbRYsCwQYyy5MunN5Z9ky.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
https://www.crazytime.pl/product-pol-6714-Zegarek-meski-LORUS-RN451AX9.html
@Prawa_przednia_opona: Jakieś warte uwagi stronki czy cokolwiek, byle nie krajowe? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzięki wielkie wszystkim za odpowiedzi :D
Komentarz usunięty przez moderatora