Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 377
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 70
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ale wydawało mi się że ludzie są z ssakami

@K4rpik: zwierzęta ogólnie ruchają się w miejscach publicznych, mało je obchodzi fakt, że patrzą na to inne zwierzęta czy ludzie, jeśli chodzi o zoo. Czyli ludzie też powinni? Ludzie mają taki przywilej, że mogą więcej. I jak bardzo chcą, to mogą się degradować do roli zwierząt, ale nie zawsze im to ujdzie na sucho. Matka może karmić swoje dziecko piersią w
  • Odpowiedz
@K4rpik dobrze, czyli jesteśmy na etapie porównywania się do krów- doskonale. Zdjęcie jest oblesne, nikt nie wstawia zdjęć faceta który robi motorówkę z kobiecych p----i.. chociaż to bardziej estetyczne według moich gustow niż to dziecko...
  • Odpowiedz
@blunch: karmienie piersią powinno byc naturalne w każdym otoczeniu. Wstawianie zdjęć z karmienia jak to wyżej powinno byc karalne ze względu na udostepnianie zdjec dziecka, ktore moga byc kompromitujące wprzyszlosci
  • Odpowiedz
@oslet a mi się podoba i się chamsko patrzę, i czasami mam ochotę wyjąć benis na złość bo to też normalne że mam benisa, ale niestety jestem stary i mam posadę i by powiedzieli że zwariowałem.
  • Odpowiedz
@blunch już ktoś wyżej pisal, że podwójne standardy. Można wrzucić laske w przykrotkich szortach i wszyscy się ślinia, ale jak kobieta wrzuca kawałek p----i(dosłownie) to już jest be. :) generalnie jak dla mnie żadna opcja nie jest stosowna. Nie lubię afiszowania się ciałem nieważne w jakim kontekście. Jednak wypadałoby panować nad hipokryzja, bo bardziej uwlacza komuś niż fotka tej kobiecie. To jej decyzja. Nikt nie musi jej tam obserwowac skoro to
  • Odpowiedz