Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 377
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 70
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@blunch: nie ma nic nienormalnego w karmieniu piersią... Tyle, że ani cycek piękny ani bobas. ¯\_(ツ)_/¯
Ale weź powiedz matce, że bobasy są brzydkie.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@blunch: jest cały tag na IG z cycami i gowniakami xD

Od kolegi rozowa wrzucila takie zdjecie, do tego czasu myślałem że widziałem juz wszystko w social media
  • Odpowiedz
  • 52
@blunch ale co w tym nienormalnego i uwlaczajacego? Sam tak w----------ś tylko za czasów twojej młodości nie było instagrama, no rzeczywiście kawałek cycka na zdjęciu no świat normalnie k---a nie widział, co druga atencyjna locha na insta świeci cipą i cyckami ale to już spoko, bo wszystko obrobione ładnie w ps i można pod to zwalić, to jest dopiero nienormalne i uwlaczajace bo pokazuje kobiety które same traktują się jak szmaty
K4rpik - @blunch ale co w tym nienormalnego i uwlaczajacego? Sam tak w----------ś tyl...

źródło: comment_Z9GAzOeRElxTcZzK2hORaStbevE0UCk4.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@blunch: w sumie to nie ma tu nic nienormalnego.

Jakby ktoś wstawił jakieś półnagie zdjęcie jakiejś modelki to już nie było ,,bleee,,

Podwójne standardy¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 85
@K4rpik: większość z nas była karmiona piersią, ale nasze matki raczej nie robiły z tego fotorelacji i nie pokazywały znajomym xD Dla mnie niewiele różni się to od świecenia cyckami i dupskiem, tutaj też świeci cyckiem, ale pod przykrywką dziecka. Oba przykłady są dla mnie dość obrzydliwe w kontekście wrzucania tego na Instagrama, bo uważam, że na soft p---o i karmienie miejsce jest gdzieś indziej, ale mamy wolność i ludzie
  • Odpowiedz
  • 1
@Wuxian ale wydawało mi się że ludzie są z ssakami, no ale Ty może identyfikujesz się jako lodówka, albo worek na spermę, nie wiem ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@blunch bardziej chodzi i fakt, że to są zdjecia jak by nie patrzeć intymne i po cholerę to wrzucać? Można się pochwalić dzieckiem wrzucając zdjęcie stópki, etc a noe od razu jak je czy jest przewijany
  • Odpowiedz