Wpis z mikrobloga

@czlowiek_klapek: normalny wynik do innych bojów +/- i co jest winą? Sam sobie odpisałeś w tym poście (treningi, może i dieta, sen, za dużo stresu), no i wygląd nie do końca musi być powiązany z siłą.
  • Odpowiedz
@Kasahara: to, że wygląd nie świadczy o sile to wiem, ale chodzi mi bardziej o to, że wbija jakiś koleś na siłkę, który patrząc na technikę raczej stażu dużego nie ma, a wagowo wydaje się przybliżony, kładzie się i nawala np 60 kg bez problemu, gdzie ja próbuję jakieś mostki robić, ściągać łopatki, jakieś legdrajwy robić itp. i mnie 45 kg przygniata. Nie wiem może to ze strachu że mi
  • Odpowiedz
@czlowiek_klapek: Nie patrz na innych, patrz na siebie. Wyniki masz proporcjonalne. Może nie są wysokie, ale jakoś strasznie nie odbiegają od siebie. Więcej jedz, lepiej spij, lepiej trenuj, progres przyjdzie
  • Odpowiedz
@czlowiek_klapek: Jedz, śpij i trenuj. Kup sobie ze dwa treningi personalne i niech ktoś dobrze oceni twoja technikę.
Pod skrzydłami znajomego są goście którzy po 2 latach biorą po niecałe 80 kg w ostatniej serii a wcale nie wyglądają źle. Każdy rozwija się w swoim tempie.
Ja w BP miałem problem z technika i pozostałymi ważnymi partiami miesni. Miałem strasznie słabe wyniki a po 2 miesiącach z trenerem okazało się
  • Odpowiedz