Aktywne Wpisy

karitto +640
Od dwóch miesięcy mieszkam w Kalifornii i robię pracę magisterską na Uniwersytecie Stanforda. Zostaję tutaj do końca lipca i pomyślałem, że kogoś mogłoby zainteresować, jak wygląda życie w Dolinie Krzemowej, więc planuję raz na jakiś czas coś tu napisać. Dzisiaj małe wprowadzenie.
1. Jak się tu znalazłem?
Na co dzień studiuję w Kopenhadze na DTU. Przeglądając tematy prac magisterskich, znalazłem bardzo ciekawy projekt. Okazało się, że laboratorium, które go oferowało, blisko współpracuje z
1. Jak się tu znalazłem?
Na co dzień studiuję w Kopenhadze na DTU. Przeglądając tematy prac magisterskich, znalazłem bardzo ciekawy projekt. Okazało się, że laboratorium, które go oferowało, blisko współpracuje z
źródło: Stanford
Pobierz
Lenovy +4
Jest ! Już jest osoby bez mirkobloga+ jeszcze nie widzą i pewnie zobaczą rano po zatwierdzeniu kont przez administrację a jeśli chcecie zobaczyć to dziś wystarczy napisać pod komentarzem kod : M4D5AR07U
#danielmagical
#danielmagical

84/100
źródło: comment_uwy5WIDkv4tbz3jBTTbFWMM98BLt9CVH.jpg
Pobierz1. wpis z wczoraj (83/100) nie dostał szadołbana,
2. wpis z wczoraj dostał 333 plusy i 6 komentarzy,
3. na 83 wpisy z nowej serii #codzienneokay to 44 wpisy nie dostały szadołbana a 39 dostało szadołbana,
4. na obecną chwilę tag #codzienneokay obserwują 981 osoby (wczoraj było 982 osób),
5. OP na drugą pełną dobę bez efajek czuje, że będzie umierał... Kiedy to przejdzie? (ಠ
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora