Aktywne Wpisy
hipeq69 +10
Ile zarabiacie, ile oszczędzacie i ile wydajecie miesięcznie? Bo kurde mam wrażenie, że u mnie budżet miesięczny dosyć kuleje xd
Mam takie koszty miesięczne i ciężko mi je jakoś zredukować i jestem ciekawy jak to wygląda u innych i czy mam się czym martwić ¯\(ツ)/¯
#pieniadze #oszczedzanie #pracbaza #jdg #inwestycje
Mam takie koszty miesięczne i ciężko mi je jakoś zredukować i jestem ciekawy jak to wygląda u innych i czy mam się czym martwić ¯\(ツ)/¯
#pieniadze #oszczedzanie #pracbaza #jdg #inwestycje
źródło: image
Pobierz
end_of_the_world +47
Kobieta, która nie chce mieć dzieci to nie kobieta tylko jakiś stwór kobietopodobny. Sama jestem babą, ale gardzę takimi laskami i jest mi wstyd za nie. Jeśli chcemy przetrwać jako naród to powinniśmy te najbardziej zatwardziałe bezdzietne z wyboru golić na łyso i wieźć na taczce wśród tłumu jak Jagnę, ku przestrodze młodych Julek, które chcą podążać tą drogą.

Ta cała Veronica Bielik to jest prawdziwa osoba czy to fotoszop albo operacje plastyczne?
Przecież ona wygląd za idealnie...taka prawdziwa 10/10 nie widzę żadnej skazy. Piękna twarz, piękna talia, piękny tyłek, fajne c---i. #instagram #pieknokobiet #ladnapani