Aktywne Wpisy
rachuneksumienia +27
Czytam, że na #wesele powinno się dać PRZYNAJMNIEJ 250 PLN za osobę w 2024
Czy wyście ludzi ocipieli? XDD
399 PLN to ja płace za talerzyk, a gdzie jakieś ciasta, wódka, alkohol, muzyka, sala, transport, ksiądz itd.
I to mówię o rzeczach DLA GOŚCI, nawet nie wspominam o jakiś kosztach pary młodej typu garnitury, obrączki, suknia, fotograf.
To już bym wolał grzecznie odmówić i wykręcić się zaplanowanym urlopem/obowiązkami w pracy niż słuchać
Czy wyście ludzi ocipieli? XDD
399 PLN to ja płace za talerzyk, a gdzie jakieś ciasta, wódka, alkohol, muzyka, sala, transport, ksiądz itd.
I to mówię o rzeczach DLA GOŚCI, nawet nie wspominam o jakiś kosztach pary młodej typu garnitury, obrączki, suknia, fotograf.
To już bym wolał grzecznie odmówić i wykręcić się zaplanowanym urlopem/obowiązkami w pracy niż słuchać
marcus777 +8
Zaznaczam, że wszystkie te części to bezwartościowe śmieci i nie mam zamiaru (a nawet by raczej nie mógł) ich sprzedawać - chcę się tego po prostu pozbyć. Czy jakiekolwiek złomowisko przyjmie mi te części, gdybym je im dostarczył? Czy będę musiał za to dodatkowo zapłacić? Będę bardzo wdzięczny za wszelkie sugestie
Lokalizacja to okolice Wrocławia
#motoryzacja #autohandel #samochody #zlomowisko
Jak nie przyjmą to do czego jest las ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@Genitaliusz Ale ze złomem to może być faktycznie dobry pomysł
@KalaFFior: zajechali by tego swojego szrota nie wywożąc nawet połowy tych śmieci ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@donharon: co spisanie moich danych ma do paserstwa? Przecież nie biorę za to pieniędzy. I co innego mogę zrobić w takim razie skoro nawet pozbyć się tego nie mogę?
Jakbyś z kolei chciał bagiety wpuścić i opowiedzieć o sprawie i czy nie toczy się gdzieś śledztwo a tu leżą części to znowu milion pytam, konfiskata, taśma nie wchodzić itp. trochę w dupie sytuacja ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Masz na to dowód? Bo tutaj wchodzi typ z opinią rzeczoznawcy że to były bezcenne unikatowe egzemplarze, tyle że w częściach i jesteś w dupie. Ale z drugiej strony jakbyś załatwił sobie opinię rzeczoznawcy (najlepiej współpracującego z sądem) że to śmieci o wartości 12,50zł to wtedy jesteś kryty.
Na przyszłość - za wynajem kaucja minimum 3x miesięczny czynsz i nie baw