Wpis z mikrobloga

https://www.x-kom.pl/g-2/c/1522-notebooki-laptopy-15-6.html?f[price][to]=3300&f[4389][66562]=1&f[58][from]=16

Witam, szukam lapka tak do 3000 ( 3300 max - tak wiem, dołożę 200 będzie lepszy, ale to nie ma końca).
Laptop do grania, w nowe gry typu call of duty, wiedzmin 3 itd. Nie liczę na grafikę ultra, ale żeby dało się przyjemnie pograć w nowe tytuły.
Ogólnie mam dysk ssd 480gb do przełożenia, tak że 500 m2 w lapku wystarczy, bez systemu. Wybór jest duży, nie wiem dokładnie na co patrzeć i czym się kierować

#laptopy #gry #gaming #sprzetkomputerowy #wiedzmin #grafikakomputerowa #pomocy #pytanie
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Laptop do grania, w nowe gry typu call of duty, wiedzmin 3 itd. Nie liczę na grafikę ultra, ale żeby dało się przyjemnie pograć w nowe tytuły. Ogólnie mam dysk ssd 480gb do przełożenia, tak że 500 m2 w lapku wystarczy, bez systemu. Wybór jest duży, nie wiem dokładnie na co patrzeć i czym się kierować

@Ludfordzik: Załatw sobie voucher na zwrot i weź HPka z 1660 Ti, jak ma
  • Odpowiedz
@Pustulka za bardzo nie ogarniam tematu zwrotu, o co chodzi?
Przyglądam się ogólnie temu Acerowi Nitro 5, powtarza się on na Twojej liście i na kilku innych co czytałem, dokładnie ten sam tylko wole te 200 dopłacić do 16gb
Mam też kumpla co pracuję w x-komie, jutro spróbuje jakiś rabacik uzyskać i by wziął na siebie

// edit: okej ogarnałem, tym małym druczkiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz