Aktywne Wpisy

MLeko29 +38
Powiedz że jesteś wykopkiem nie mówiąc że jesteś wykopkiem

// Owadzi tak zbiorczy do obserwacji: #larwatorium
Dostałam na priv pytanie o jedynego Grega, który nie stworzył jeszcze kokolitu, więc prezentuję: Greg 4. Największy pędrak w tym lokalu. (ʘ‿ʘ)
Chłop wybrał p-----c i od czasu pierwszego ważenia w kwietniu zwiększył masę z 9.36g do 23.06g, mierzy około 8-8.5cm w pozycji wyprostowanej i ma obwód większy niż moje palce. Nie widzę u niego spadku aktywności, nadal aktywnie poszukuje
Dostałam na priv pytanie o jedynego Grega, który nie stworzył jeszcze kokolitu, więc prezentuję: Greg 4. Największy pędrak w tym lokalu. (ʘ‿ʘ)
Chłop wybrał p-----c i od czasu pierwszego ważenia w kwietniu zwiększył masę z 9.36g do 23.06g, mierzy około 8-8.5cm w pozycji wyprostowanej i ma obwód większy niż moje palce. Nie widzę u niego spadku aktywności, nadal aktywnie poszukuje
źródło: Greg4 07.09 0
Pobierz

#ps4 #gtav
źródło: comment_RoDfWVQi1t8KO9tq6j7QkbaDEi3eB4ZA.jpg
Pobierz@zalogowany_jako: Oczywiscie ze hajs przytulilem :D
Ta misja to jeszcze pol bidy, poszlo na gumkach, gorszy byl 30 minutowy maraton n---------a X przez cala mape, tam gumki juz nie pomogly, wspolczuje ludziom ktorzy go nie wygrali za pierwszym razem :D
@Dante27: takie?
źródło: comment_CNDTypA1sg7JhMfQTz3VAksqx7Rvp6yK.jpg
Pobierzźródło: comment_67nnO7jZ30LvF3GNtHIkcSRNj389sXK7.jpg
Pobierzźródło: comment_OcMn7kc17TaKVZN3DM6bXUcaZgIsrYDr.jpg
PobierzWlasnie o ile na krotkie sprinty takie wciskanie nie jest zle, tak za ten maraton kogos powinni posmyrac pradem po jajach :D
źródło: comment_2D2VgMDAb5AbtvlIPNerg61pCqMbRIEU.jpg
Pobierz@Pafeuuu: xD