Wpis z mikrobloga

Dziś rzucam palenie. Po 16 latach zatruwania organizmu odczuwam fatalne skutki. Nie w wigilie, nie po nowym roku tylko dziś. Siostra kupiła mi tabletki na tą okazję, ale nie będę używał. Żadnych plastrów, gum do żucia, aplikacji na telefon tylko moja słaba silna wolna. Trzymajcie kciuki
#oswiadczenie
#chalenge
#silnawola
#palenie
#rzucampalenie
#zalesie
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mokrasek: jeżeli wiesz że Twoja silna wola jest słaba xd to bierz tabsy albo plastry, bo nie dasz rady jeśli nie masz motywu czarno na białym a nie tylko ,,chce skończyć" to nie takie proste
  • Odpowiedz
@Mokrasek: Nie ma nic złego we wspomaganiu, możesz się wspomóc cytozyna. Będzie Ci dużo łatwiej, TYLKO UWAŻAJ żeby tego później nie s--------ć w imię myśli łatwo przyszło łatwo poszło.
  • Odpowiedz
  • 1
Prosty sposób jak rzucić palenie- allan carr. Ludzie czytajcie te książkę a rzucanie palenia to nie będzie żadne wyzwanie! J---c silna wole na to nigdy się nie rzuci albo będzie ciągnęło latami. Dałem się namówić na te książkę i w przeciągu pół roku odkąd rzuciłem do teraz TYLKO JEDEN RAZ faktycznie miałem smaka na peto ale wiedziałem dobrze ze go nie zapale, czytajcie te książkę serio ja z-------m pdfa z neta i
  • Odpowiedz