Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +258
Przez te ostrzejsze przepisy z wyprzedzaniem na przejściu zauważyłem po sobie, że mniej się skupiam na tym czy jakiś pieszy zbliża się do przejścia a więcej pilnuję czy jadę w równym tempie co auto obok ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ktoś też po sobie zauważył, że mniej zwraca uwagę na rzeczywiste bezpieczeństwo a więcej skupia się by nie zarobić w głupi sposób mandatu?
#polskiedrogi #prawojazdy #kiciochpyta
Ktoś też po sobie zauważył, że mniej zwraca uwagę na rzeczywiste bezpieczeństwo a więcej skupia się by nie zarobić w głupi sposób mandatu?
#polskiedrogi #prawojazdy #kiciochpyta
mickpl +240
Średnia cena ofertowa w Warszawie przebiła 17k z metra, ok, ale nie rozumiem tego narzekania. Zawsze można się przeprowadzić do miasta gdzie jest taniej, np. Frankfurtu, Madrytu czy Wiednia. Podobnie jak komuś nie pasują ceny w takim Sopocie to może się przeprowadzić np. do Dubaju gdzie ceny są niższe. Nie każdy musi mieszkać blisko mola. Albo takie ceny w Zakopanem - mniej zamożnych zapraszamy do Szwajcarii, też są góry.
#nieruchomosci #ekonomia #
#nieruchomosci #ekonomia #
No chyba, że było to napisane, ale za późno się zorientowała, że #!$%@?ło jej się w castingu i do roli młodej Ciri zatrudniła nastolatkę. Niezbyt pasowało, żeby teraz Cahill nosił ją na barana po Brokilonie, więc ot wykreśliła ze scenariusza, zamiast Geralta wstawiła tam jakiś bezsensowny wątek elfa plus jakieś wygibasy z dopplerem i fajrant, pora na CSa ¯\_(ツ)_/¯
#wiedzmin #witcher #netflix #zalesie
@sillygiraffe: a to nie jest tak że to był zabieg celowy dlatego że Geralt przez cały odcinek majaczy, pokazywane są jego wspomnienia z przeszłości? Wcześniej też śniła mu się Renfri i jego matka a w którymś z poprzednich odcinków, to chyba Triss po przebudzeniu Geralta pytała "Kim jest Renfri" co sugeruje że często przez sen coś gada. I w
No chyba że Netflix i to postanowi zmienić, bo #!$%@?, czemu nie #!$%@?ć czegoś jeszcze.
@sillygiraffe: Ja wiem. Poprostu mi wydawało się to celowe, dla ludzi którzy nie mieli wcześniej styczności z tym światem. W ten sposób mogli zbudować jako takie napięcie przed drugim sezonem na takich ludziach i ja sam tak to odebrałem. Ew. mogą wyjaśnić ich spotkanie jakoś inaczej na początku drugiego sezonu ale wątpię
@super_przegryw95: xD Bagiński w jakimś wywiadzie powiedział, że nie dadzą się sterroryzować fanom. Jedyne zmiany, jakie zajdą, to kosmetyczne. Poprawią pewnie zbroje Nilfgaardczyków, wytną z jednego czarnego elfa i elo, pora na CSa.
@sillygiraffe: Czyli to na co najwięcej marudziła większość ¯\_(ツ)_/¯ Ogólnie wiadomo że to nie będzie kopia książek 1:1, co z tym zrobią dalej zobaczymy za rok...
@SnikerS89: Cavill
@sillygiraffe: Też mnie to #!$%@?ło, może lepiej będzie jak zmienią serial na The Yennefer. Czyli zapowiada sie, że kolejny sezon również w 70 % przypadnie jej a nie Geraltowi xD
@SnikerS89: lol xD