Aktywne Wpisy
wolskiowojnie +60
https://www.bbn.gov.pl/pl/wydarzenia/9624,Debaty-Strategiczne-BBN.html
Skoro już mogę oficjalnie o tym pisać: 21 marca (wtorek) będzie mieć miejsce pierwsza debata #debatystrategicznebbn na temat: "Kierunki rozwoju sił zbrojnych RP wobec współczesnych zagrożeń(...)."
Której będę uczestnikiem. Prelegenci:
1. Pan generał Tomasz Piotrowski (dowódca operacyjny Rodzajów Sił Zbrojnych)
2. Pan Piotr Wojciechowski (prezes zarządu WB Electronics)
3. Pan Sebastian Chwałek (prezesa zarządu PGZ)
4.Pan Piotr Małeckie (CEO grupy D24)
5. ja
Debatę poprowadzi Marek Świerczyński z POLITYKI
Debata
Skoro już mogę oficjalnie o tym pisać: 21 marca (wtorek) będzie mieć miejsce pierwsza debata #debatystrategicznebbn na temat: "Kierunki rozwoju sił zbrojnych RP wobec współczesnych zagrożeń(...)."
Której będę uczestnikiem. Prelegenci:
1. Pan generał Tomasz Piotrowski (dowódca operacyjny Rodzajów Sił Zbrojnych)
2. Pan Piotr Wojciechowski (prezes zarządu WB Electronics)
3. Pan Sebastian Chwałek (prezesa zarządu PGZ)
4.Pan Piotr Małeckie (CEO grupy D24)
5. ja
Debatę poprowadzi Marek Świerczyński z POLITYKI
Debata
co myślicie o tym, aby przed współżyciem z nową partnerką/partnerem iść razem na badania lub przedstawić sobie badania na wenery? #kiciochpyta #seks #rozowepaski #niebieskiepaski
#ateizm #bekazkatoli #przegryw
A do kościoła nie zamierzam iść i tak więc nie czuję tego katolicyzmu xD
Komentarz usunięty przez moderatora
@varmiok: Którą podpierdzielono ze starszych wierzeń. A te starsze od jeszcze starszych. Po za tym weź się rozejrzyj dookoła. Gdzie tam masz religię tak naprawdę? To po prostu jakaś uroczystość i dni wolne, większość ludzi mieniąca się katolikami nawet do kościoła nie pójdzie. Już 20 lat temu każdy młody co szedł na pasterkę kończył gdzieś na mieście, albo z flaszką. Pewnie nic się nie zmieniło.
jak kazdy normalny czlowiek od tysiecy lat
a plugin na to niech sobie naklada jakikolwiek jak ktos chce
choc sama tradycja u nas bardzo duzo przyjela od szczodrych godow - podarki, prezenty, dzielenie chlebem wtedy, zostawienie miejsca dla duchów
Wiadomo, że wszystko ewoluuje, ale każdy bez wyrzutów sumienia może świętować przesilenie zimowe, bo
W szkole uczymy sie o mezopotamii i egipskich bogach sprzed tysiecy lat, a o naszych wlasnych ani slowa XDD
Choc akurat poza programem moj szanowny nauczyciel
Życzę ci więcej miłości i mniej nienawiści na święta.
Komentarz usunięty przez autora