Wpis z mikrobloga

Ej, a ja nie jestem w ogóle into #wiedzmin czy na świecie ogólnie jest to popularna, nahajpowana premiera czy tylko u nas? Czy może to zwykła, kolejna produkcja netflixa? Chodzi mi o szum (i może o potencjalny szum w przyszłości).

Jakby w skali od 0-10 gdzie 10 to got, 9 to house of cards/stranger things, 8 to Czarnobyl a nie wiem 5 to Dark

#netflix
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@peetee: nie rozumiem porównywania ZAKOŃCZONEJ produkcji, która zyskiwała hype przez 8 lat (od 1 sezonu do ostatniego) do porównania hypu serialu którego 1 sezon miał premierę WCZORAJ, 26 godzin temu. Powrócimy do dyskusji po ZAKOŃCZENIU całego serialu i wtedy porównamy hype.

Bo co do pytania "czy wiedźmin na świecie ma hype" - cóż. Na pewno wiedźmin na świecie miał większy hype bo jest więcej graczy którzy grali w wiedźmina 3
  • Odpowiedz
@Otsego_Amigo: a te statystyki wiedźmina są aktualne - obejmują dzisiaj albo wczoraj?

Bo te piki przy dark to pewnie z okazji premiery drugiego sezonu a wiedźmin ma porównywalne na długo przed premierą. Teraz widać że znowu rośnie ale czy to już zdążyło uwzględnić fakt że jesteśmy po premierze? Wydaje mi się że powinny być dużo większe.
  • Odpowiedz