Wpis z mikrobloga

Ej, a ja nie jestem w ogóle into #wiedzmin czy na świecie ogólnie jest to popularna, nahajpowana premiera czy tylko u nas? Czy może to zwykła, kolejna produkcja netflixa? Chodzi mi o szum (i może o potencjalny szum w przyszłości).

Jakby w skali od 0-10 gdzie 10 to got, 9 to house of cards/stranger things, 8 to Czarnobyl a nie wiem 5 to Dark

#netflix
  • 30
  • Odpowiedz
#!$%@? chodzi mi o hype i szum nakręcony, a nie o jakość serialu. Chodzi mi o to że w Polsce jest bardzo duży szum, co jest zrozumiałe, a na świecie?
  • Odpowiedz
o szczerze w 2011 to ja nawet nie słyszałem o czymś takim jak gra o tron.

@Harmonia: dlatego też ciężko będzie porównać go do gota 2011. Oczywiście że mi chodzi o późnego gota skoro mu dałem 10/10
  • Odpowiedz
@peetee: aha. Czyli 10/10 bo był rozdmuchany. A to, że masa ludzi narzeka na ostatni sezon, że ssie, dla wielu ludzi fabułą ciągnie się jak smród po gaciach i ogólnie niektórym może się nie podobać to nic nie znaczy bo "nahypowany". Ok. Twoja opinia.
Tak odchodząc od tego, bo zauważyłem ważną rzecz " Oczywiście że mi chodzi o późnego gota skoro mu dałem 10/10" - poczekaj z oceną wiedźmina do zakończenia
  • Odpowiedz
@Harmonia: czego #!$%@? nie rozumiesz? Chodzi o cały marketing, naglowki w mediach, ich wysokosc, odniesienia w social mediach, real time marketing, #!$%@? memy. Co ci jest tu ciężko porównać?
  • Odpowiedz
aha. Czyli 10/10 bo był rozdmuchany. A to, że masa ludzi narzeka na ostatni sezon, że ssie, dla wielu ludzi fabułą ciągnie się jak smród po gaciach i ogólnie niektórym może się nie podobać to nic nie znaczy bo "nahypowany". Ok. Twoja opinia.

Tak odchodząc od tego, bo zauważyłem ważną rzecz " Oczywiście że mi chodzi o późnego gota skoro mu dałem 10/10" - poczekaj z oceną wiedźmina do zakończenia całości (
  • Odpowiedz
Porównujesz nowy serial do już zakończonego, który wrył się w świadomość ludzi przez lata XDDD

@Harmonia: no i co #!$%@? z tego? Nie widzę żadnego problemu, przecież ja nie twierdzę że na podstawie tego coś jest gorsze a cos jest lepsze, i nie mam zamiaru wyciągać z tego żadnych daleko idących wniosków. Chciałem się tylko dowiedzieć jaki jest hype na świecie na netflixowego wiedzmina. Tyle. Koniec historii.

A że odpowiedz "duzy"
  • Odpowiedz
ci wyżej są idiotami xd

mi się wydaje ze takie 7/10, na 9 gagu się coś przewijało z Geraltem.

Więcej niż dark, mniej niż stranger things.

@WhiteRaven12: dziękuję bardzo mireczku, dokładnie o taką odpowiedź mi chodziło.
  • Odpowiedz