Aktywne Wpisy

Odwiertnik +134
Hirosy trójeczka jedzonko wódeczka, czego chcieć więcej
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
kamil150794 +66
Dziś mija 10 lat neetowania
Nie przepracowałem ani jednego dnia i nie mam takiego zamiaru, bo...
Nie miałem życia takiego jak inni.
Przez większość podstawówki i gimnazjum musiałem siedzieć w ławce z osobami, które do dziś nie umieją pisać, ani czytać.
Dużo nie chciałem. Nie marudziłem, że nie mam matki dyrektorki, prawniczki czy lekarki. Chciałem tylko nie być traktowany przez otoczenie jak genetyczne gówno. Czy to tak wiele? Najwidoczniej.
#przegryw #neet ##!$%@?
Nie przepracowałem ani jednego dnia i nie mam takiego zamiaru, bo...
Nie miałem życia takiego jak inni.
Przez większość podstawówki i gimnazjum musiałem siedzieć w ławce z osobami, które do dziś nie umieją pisać, ani czytać.
Dużo nie chciałem. Nie marudziłem, że nie mam matki dyrektorki, prawniczki czy lekarki. Chciałem tylko nie być traktowany przez otoczenie jak genetyczne gówno. Czy to tak wiele? Najwidoczniej.
#przegryw #neet ##!$%@?

Jakby w skali od 0-10 gdzie 10 to got, 9 to house of cards/stranger things, 8 to Czarnobyl a nie wiem 5 to Dark
#netflix
Komentarz usunięty przez autora
@Akayari: ?? Z czym masz wątpliwości?
@Mojs: a niby co miało większy hype niż Got? XD
@mlody18: ok, dziękuję :) jedyna osoba która zrozumiała
@Harmonia: dlatego też ciężko będzie porównać go do gota 2011. Oczywiście że mi chodzi o późnego gota skoro mu dałem 10/10
Tak odchodząc od tego, bo zauważyłem ważną rzecz " Oczywiście że mi chodzi o późnego gota skoro mu dałem 10/10" - poczekaj z oceną wiedźmina do zakończenia
mi się wydaje ze takie 7/10, na 9 gagu się coś przewijało z Geraltem.
Więcej niż dark, mniej niż stranger things.
@Harmonia: no i co #!$%@? z tego? Nie widzę żadnego problemu, przecież ja nie twierdzę że na podstawie tego coś jest gorsze a cos jest lepsze, i nie mam zamiaru wyciągać z tego żadnych daleko idących wniosków. Chciałem się tylko dowiedzieć jaki jest hype na świecie na netflixowego wiedzmina. Tyle. Koniec historii.
A że odpowiedz "duzy"
@WhiteRaven12: dziękuję bardzo mireczku, dokładnie o taką odpowiedź mi chodziło.