Aktywne Wpisy
aegypius +625
Czy ten naród już totalnie zdziczał i pozbył się jakichkolwiek przejawów człowieczeństwa i rozumu?
Pamiętam 1997 i powódź (jako obserwator, nie uczestnik):
- ludzie brali sprawy w swoje ręce, bo rząd był jak dziecko we mgle
- wędkarze przyjeźdżali ze swoimi łódkami
- właściciele składów budowlanych dawali piasek
Pamiętam 1997 i powódź (jako obserwator, nie uczestnik):
- ludzie brali sprawy w swoje ręce, bo rząd był jak dziecko we mgle
- wędkarze przyjeźdżali ze swoimi łódkami
- właściciele składów budowlanych dawali piasek
koronawirus +233
Tak wygląda u mnie jedna z dróg do lokalnej wioski. Ludzie nie mogą dojechać do domów. Przy granicy z Czechami dzieje się prawdziwa tragedia ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#powodz
#powodz
Chad, Chadeczek, Chadunio!
Podczas gdy Ty, jak co piątek siedzisz w piwnicy i zastanawiają się czy opłaca się masturbować 5 raz dzisiaj...dla normalnych ludzi rozpoczyna się sezon godowy.
Właśnie w tym momencie w setkach polskich klubów, tysiące kobiet (które w szkole/ na uczelni graja ciche dziewczyny z dobrego domu) tańczą na parkiecie. W pijackim odurzeniu, często zakrapianym narkotykami: szukają samca wysokiej jakości, który je zaspokoi. Zapewne dzisiejszej nocy, tysiące mężczyzn, zechce spróbować swoich sił w tym niekończącym się wyścigu z innymi mężczyznami. Stawka jest spora - dostęp do kopulacji. Przed tymi śmiałkami czeka sporo wyzwań, pułapek i niebezpieczeństw, ale wizja upragnionego celu jest siłą napędową tych napaleńców. Na próżno starania podrzędnych genetycznie samców. Kluby nocne to terytorium Chadów! Zapuszczając się na ich terytorium, narażasz się na niebezpieczeństwo! Samica mając do wyboru tak wiele wysokich samców, nawet nie spojrzy na Twoje 172 cm wzrostu! Ponadto:
-Jeśli Twoja linia włosów niebezpiecznie cofa się ku potylicy, to już przegrałeś!
- Jeśli Twoje oczy, eksponują górną powiekę niczym Twoja przyszła żona eksponuje b---t by zwabić Chada, to strzelić możesz co najwyżej w chusteczkę dzisiejszej nocy!
- Jeśli Twoja żuchwa cofa się w głąb Twojej szyi niczym pokonana armia w głąb swoich okopów to nawet nie wychodź z piwnicy!
-Jeśli Twoje FWHR jest mniejsze od niż 1,87 to nie podchodź nawet do 200 kg kobiety!
Dzisiejszej nocy tysiące polskich samic będzie się wić z rozkoszy. Posmakują genów wysokiej jakości! Posmakują tych wyrzeźbionych niczym posąg Fidiasza ciał! Tylko najwyżsi, najsilniejsi, najprzystojniejsi samcy dotrą na koniec tego wyścigu! Tylko Ci ludzcy bogowie, umieszczą swój zapas nasienia w kobiecych łonach! Tak działa ewolucja i dobór naturalny, moi kochani...
Dla samców beta, to nie jest koniec... Dla samców beta, to się nigdy nie rozpoczęło...
Przełknij czarną pigułkę!
#przegryw #piatek #piatekpiateczekpiatunio #blackpill #redpill #s----------e #asperger #s--s #stulejacontent #chad #chadowezycie
@Blackpill_RAW: XDDD
@Blackpill_RAW: jeszcze jakby się okazało, że dałoby się z tego jakiś hajs ukręcić, to pamiętaj o mnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Blackpill_RAW: masz racje, on nie ma szans.
A tak poza tym to te 1,87 tak z głowy napisałem. Z przymrużeniem oka należy brać moje "mądrości" :D
@Blackpill_RAW:
Co
No, bo przecież nie można iść do klubu z kulturą, kupić max 2 piwa, potańczyć że znajomymi, nikogo nie r----ć i nie mieć rano kaca. Albo piwnica, albo zwierzęcy taniec godowy po pijaku i narkotykach. Nic pomiędzy!
@plujejademnapolki:
Świadomość przesady i wyolbrzymiania nie mając pojęcia jak jest naprawdę? XD
O cię c--j, jest jeszcze śmieszniej/bardziej p-------e niż myślałem.
@Blackpill_RAW: To o mnie.
Chyba ich przeceniasz xD