Wpis z mikrobloga

Mirki pomóżcie ()
Jaka #praca dla #rozowepaski, w której nie dają jej minimalnej i nie przyjdzie dziennie wkurzona?
Różowa 2 lata doświadczenia w sprzedaży, lubi rozmawiać z ludźmi, szukałem jej roboty jako przedstawiciel handlowy albo koordynator sprzedaży, ale nic z tego.
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@nugla3371: serio ty szukasz pracy swojej dziewczynie? trochę to niepoważne, niezależnie od waszego statusu to chyba taka sprawa którą lepiej jest ogarnąć samemu/wręcz wypada. Ona chyba wie najlepiej gdzie mogłaby/chciałaby pracować. Jeśli lubi sprzedaż i pracę z ludźmi, to może jakiś salon sieci komórkowej?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@nugla3371: Ty jej szukasz pracy? Doświadczenie w sprzedaży? Czyli była kasjerką czy sprzedawca, konsultantem? Zbyt mało danych, następnym razem pisz konkretniej #pdk
  • Odpowiedz
@nugla3371: Zależy gdzie, w wojewódzkim mogła by zarobić ze 3k, ale to ciężka i uwłaczająca praca.Pewnie by zrezygnowała po jakimś czasie.Tak sobie tylko napisałem, bo pytanie wydało mi się trochę absurdalne...
  • Odpowiedz
@antkowa: Mam koleżankę, która robiła w recepcji. Z tego co mówiła, to stawka była niewiele ponad minimalną, no chyba, że to jakiś Janusz-Hotel był.
Z pracownikami biurowymi/administracyjnymi to różnie, "Atrakcyjne wynagrodzenie 2250 zł i umowa o pracę" ;_;
  • Odpowiedz
Atrakcyjne wynagrodzenie 2250 zł i umowa o pracę

@nugla3371: No niestety, bez umiejętności i kontaktów nie dostanie nic lepszego. Chyba, że chce się garbać dorobić pracując fizycznie, wtedy jak najbardziej hajs lezy na ulicy.
  • Odpowiedz
@Czarna_ksiazka: Niestety ale muszę zaplusować, obecnie dostaje dosyć duże premie "na boku" i chciałaby dostać jeszcze więcej w normalnej firmie. W dupie jej się poprzewracało (,) A weź jej to powiedz, to ryk i lament
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@nugla3371: sam pracuje w handlu i z tego co widzę to po dwóch latach każdy bardziej ogarnięty człowiek jest już kilka szczebli wyżej, sam przez to przechodziłem, ze zwykłego sprzedawcy, na kierownika a teraz pracuje jako menadżer kilku punktów, wiadomo że wszytko zależy od branży ale w handlu ciężko jest nie awansować
  • Odpowiedz
@nugla3371: jako zwykły szary pracownik biurowy na początku swojej kariery zawodowej zarabiałam między 3-3,5k brutto. Więc to nie minimalna. Trzeba po prostu szukać a potem znowu szukać.
U mnie na recepcji (w firmie, nie w hotelu) laski też zarabiają zdecydowanie więcej niż minimalna krajowa.
  • Odpowiedz