Wpis z mikrobloga

@Shusey: facet nie dość że robi beznadziejne technicznie filmiki to nie potrafi ogarnąć kogokolwiek do mnie pisania skryptu i każdy filmik to gadanie bez sensu 30 minut na temat który powinien zająć 5. W dodatku jego twórczość to mniej więcej poziom "Auto Świata" jeżeli chodzi o merytorykę. I ktoś taki jest autorem nr 1 na polskim YT jeżeli chodzi o motoryzację
  • Odpowiedz
Swoją droga to trzeba być niezłym śmieciem bez szacunku do siebie żeby go oglądac

@mamet: nie gadaj tylko lajkuj, udostępniaj, klikaj w dzwoneczek niech się niesie.... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@realizta: no i dzięki temu, że tak robi ("30 minut na temat który powinien zająć 5") ma tylu widzów i jest największym kanałem tego typu na polskim YT. Widać ludzie to lubią i to oglądają, jeśli masz inne zdanie i takie rzeczy byś ogarniał w 5 min, to śmiało, do dzieła. Ja chętnie pooglądam i zasubskrybuję Twój kanał. Im więcej takich tym lepiej.
  • Odpowiedz
@realizta: no patrz, a gromadzi duza widownie i rozwija biznes wart kupe kasy. Przy tym jeszcze robi sporo dla swoich widzow. Gosc mial bardzo dobry pomysl na siebie i swoj biznes i jeszcze lepsze wykonanie. Nie mam watpliwosci, ze juz kiedy zakladal swoj kanal mial gotowy caly biznesplan i strategie. Najpierw zgromadzil widzow na Youtube, wyrobil sobie marke. Otworzyl pierwszy warsztat, nie muszac go nawet reklamowac i rozwija to w
  • Odpowiedz