Aktywne Wpisy

Kurde bele mireczki, mam problem. Może ktoś coś doradzi. U mojej mamy od jakiegoś czasu nastąpiło pogorszenie wzroku, oraz ogólna apatia, ciągle zmęczenie. Dzisiaj dała się mówić żeby kupić glukometr i sprawdzić cukier. Cały czas oscyluje wokół 300, a teraz wieczorem wynik to 370. W jaki sposób można jej pomóc aby zbić ten cukier. Nigdy się nie leczyła na cukrzycę. Najbliższy termin do lekarza to najwcześniej przyszły tydzień. Istnieją jakieś domowe sposoby,
źródło: temp_file7068967939698154200
Pobierz

Apeluje do was, nie tagujcie dużego tagu jak interesuje was tylko lokalny odzew (-‸ლ) Mimo ze obserwuje tag #rozowepaski to nie pomogę wam ze znalezieniem idealnego miejsca na randkę we #wroclaw
#gdansk #warszawa #gdynia #rzeszow #katowice #lodz #opole #poznan #bydgoszcz #bialystok #kielce #lublin #koszalin #olsztyn #zielonagora czy innej miejscowości.
Porównywanie ma sens gdy porównywane obiekty maja ta sama wartość xD
Tutaj jest tylko post żeby właśnie wzbudzić emocje i zobaczyć czy tylko mi to się nie podoba i jeżeli
Robisz dokładnie to
- robisz wpis żeby Mirki hejtowali
- Mirki hejtuja
- sukces
¯\_(ツ)_/¯
Wytykanie hipokryzji hipokrycie i pisanie o głupim wpisie, że jest głupi nie jest hejtowaniem - jest stwierdzaniem faktów. (-‸ლ)
Dziwne że takie coś trzeba tłumaczyć xD
źródło: comment_iIdZI6XUDB6K1vCsRXDNaM0WMDtzT4IP.jpg
Pobierz