Jak ja nienawidzę jak jakiś Mirek czy Mirabelka taguje #rozowepaski czy #niebieskiepaski wolając przy tym caly wypok tylko po to żeby dowiedzieć się czy w jakimś #szczecin czy innym #krakow dostaną sypane herbatki czy inne suszarki, kabelki.
@IdzDoAptekiPoLeki: excuzes moi! ale tak właśnie działają tagi. patrząc na to co napisałaś - weź stwórz sobie tag dla siebie i tylko ten tag obserwuj. pozdro!
@IdzDoAptekiPoLeki: No właśnie to miało oddać obraz jak to wyglada beznadziejnie i niech do nich to dotrze. Jeżeli choć mały procent zrozumie mój przekaz to będę wdzięczna ʕ•ᴥ•ʔ
@IdzDoAptekiPoLeki: jeśli się wkurzasz jak ktoś wyrzuca śmieci do lasu to żeby uzmysłowić to debilne zachowanie innym sama #!$%@? kontener 3mp3 na drodze leśnej? Tak z ciekawości pytam
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: myśle ze to pójście ze skrajności w skrajność xD porównywanie postów mirko do śmiecenia i zanieczyszczania środowiska to trochę przesada i śmieszne nawet
@NagiMiecz: czyli jednak nie tylko mnie to wkurza? Bo wygoda na to ze tylko ja mam z tym problem xD właśnie na tym to miło polegać, żeby zobaczyć jak wiele osób to drażni i zaczęły robic gowno burze (งⱺ͟ل͜ⱺ)ง
@IdzDoAptekiPoLeki: nie bardzo przesada. Marnujesz mój czas i czas wielu innych podczas gdy wyrzucenie paru worków w las na drugim końcu Polski bezpośrednio mnie nie dotknie. Jesteś zwyczajna hipokrytką która by udowodnić swoją rację robi dokładnie to samo. Gardzę tobą
@IdzDoAptekiPoLeki: nie pokazałaś jakie to zachowanie jest irytujące bo każdy ogarnięty gość wie o tym. Pokazałaś tylko swoją hipokryzję. Jak ukradniesz w sklepie wafelek to żaden ochroniarz nie powie 'dzieki że otworzyłas nam oczy na skalę kradziezy' tylko stwierdzi że nie porazasz inteligencją i jesteś zlodziejem
Do przyszłych Ukraińców z regionu Kurska dotarła pomoc humanitarna. Niektórzy tak jak koniasz i groover próbują pierwszy raz w życiu coś innego niż chleb i woda #ukraina #rosja
Apeluje do was, nie tagujcie dużego tagu jak interesuje was tylko lokalny odzew (-‸ლ) Mimo ze obserwuje tag #rozowepaski to nie pomogę wam ze znalezieniem idealnego miejsca na randkę we #wroclaw
#gdansk #warszawa #gdynia #rzeszow #katowice #lodz #opole #poznan #bydgoszcz #bialystok #kielce #lublin #koszalin #olsztyn #zielonagora czy innej miejscowości.
#logikarozowychpaskow #bekazpodludzi
źródło: comment_e7Eqwmo00corS7FOFraQ2QkTktHL5oXf.jpg
Pobierzpodpowiem, TO TAK NIE DZIAŁA