Jak myślicie, Laptop Lenovo IdeaPad S145-14ILW 4205U 4GB 128GB SSD W10 nada się do codziennej pracy, przeglądania internetu w wielu kartach i odpalenia jakiejś gierki na niskich? Może ktoś go ma i podzieli się zdaniem?
@kagame1922: Z tych bardzo tanich wersja z ryzenem 3 3200U i Vegą 3 to lepszy pomysł, natomiast jeżeli chodzi o gierki to Lenovo z MX150 za 1588 zł, przejrzyj sobie tą listę - link zanim się na coś zdecydujesz.
@kagame1922: polecam obczaic strony typu atoutlet oraz olx. Ludzie mają niechęć do używanych sprzętów a ja już drugi rok śmigam na poleasingowym Lenovo think pad x240 I wciąż spełnia swoje zadanie a kosztował grosze (nowy 5500, ja używkę kupiłem za 1200). Jedyny minus to to że klawiatura skandynawska, ale dorzucili mi naklejki które po dziś dzień trzymają nie ścierają się i ogólnie warto kurła panie kupuj się nie zastanawiaj
Jak myślicie, Laptop Lenovo IdeaPad S145-14ILW 4205U 4GB 128GB SSD W10 nada się do codziennej pracy, przeglądania internetu w wielu kartach i odpalenia jakiejś gierki na niskich? Może ktoś go ma i podzieli się zdaniem?
#laptopy #pytanie