Aktywne Wpisy

RAMBOnaBOSO +74
#swieta #zonabijealewolnobiega
Moja żona od rana non stop krzyczy/sapie XD już mam z tego bekę...
Wstała, robiła śniadanie...może i nie pomagałem, ale też nie przeszkadzałem, więc tak jakbym pomagał xD
Kolejny problem to że dzieci nie chciały się ładnie ubrać....
Poszliśmy do kościoła i chciała drobne ode mnie, ale zostawiłem portfel w aucie, który musiałem zaparkować trochę dalej, bo u nas już nie było miejsca xD
Teraz siedzę
Moja żona od rana non stop krzyczy/sapie XD już mam z tego bekę...
Wstała, robiła śniadanie...może i nie pomagałem, ale też nie przeszkadzałem, więc tak jakbym pomagał xD
Kolejny problem to że dzieci nie chciały się ładnie ubrać....
Poszliśmy do kościoła i chciała drobne ode mnie, ale zostawiłem portfel w aucie, który musiałem zaparkować trochę dalej, bo u nas już nie było miejsca xD
Teraz siedzę
synadama +330
źródło: temp_file2515205630955093305
Pobierz

I żeby nie było - jestem lewakiem.
#gownowpis
źródło: comment_0etqgxfkXCICAVk5qqAJ53KtMkAPfO3I.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
XDDDD to niezłe projekcje, przecież po pierwsze nie Tokarczuk ogłasza się królową literatury, tylko Akademia Szwedzka, po
Dalajlama akurat przywoływał dobre wspomnienia dużej części polskich nastolatków - ja mam takie wspomnienia i faktycznie, z perspektywy czasu oceniam te chwile na szczęśliwe xD. A za słowami Tokarczuk nie idzie nic - to jakieś j----e p-----------o, które nie znaczy nic.
źródło: comment_nyV1g8EKT7cGOXLrMwtBXjKA1Niowx5b.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_xZcnCHcK65AfMFsoYfrtMrk20zGUXK41.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Nic tylko brac.
Pomijajac fakt, ze "madrosci" zyciowe, jakie mozna znalezc w jej ksiazkach, wygladaja jakby cytowala poradniki z Pani Domu.
@Joii o mamy profesora literatury na sali. Ile masz publikacji naukowych w przedmiocie i podmiocie? Na ile języków przetłumaczon
@Joii chwileczkę... czy ty dowiedziałeś się o niej z wykopu po otrzymaniu przez nią Nobla? Bo
Nie dorosłeś do głębi tej potoczystej, refleksyjnej frazy, zaraz Cię delegacja lewoskrętnej bańki informacyjnej wyprostuje i uświadomi jakim jesteś kmiotem