Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 26
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Szalona Sraczka - brat Krzywego Fleta

- Wódz 5 lat przewodniczy na naszym wygnaniu. Ale weźcie pod uwagę przez kogo w ogóle na to wygnanie musieliśmy pójść. Przecież do groźny niedźwiedź (specjalnie z małej) prowadził kampanie przeciw białym w której straciliśmy większość naszych wojowników. To On nieudolnie dowodził i doprowadził do ogromnej porażki mimo olbrzymiej przewagi jaką wtedy mieliśmy. A teraz gdy jest nas mniej zamiast walczyć rozważnie próbuje tej samej nieudolnej
  • Odpowiedz
Wilczarz

Wskakuje na konia żeby zebrać uwagę zgromadzonych i głośno nawołuje
Ludzie, ludzie zwariowałem! Paciorki rozdaję! Każdy szczęściu dopomoże, każdy dzisiaj wygrać może. Obstawiajcie tylko u mnie wynik Świętego Pojedynku! Jeden do dwóch na Groźnego Niedźwiedzia i jeden do pięciu na Krzywego Fleta! Co? Słucham? Tak Sandale, można stawiać skrętami.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 11
@Akumulat:

Pojedynek pomiędzy Groźnym Niedźwiedziem, a Krzywym Fletem miał się niedługo zacząć. Całe plemienie było w poważnym nastroju, gotując się na niespodziewane... całe oprócz Byrdie która przybyła na to dostojne zgromadzenie z pomponami, ubrana w cekinowy, błyszczący strój oraz w towarzystwie dwóch kolejnych wiewiórek.

— Krzywy Flecie — krzyknęła do pretendenta — jestem z tobą, będę cię wspierała. Helga i Ingeltrude
Zerri - @Akumulat: 

Pojedynek pomiędzy Groźnym Niedźwiedziem, a Krzywym Fletem miał ...

źródło: comment_OZyJSyFJaAfBVhQblOgc37x4BjLXgC7e.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
Waleczny jastrząb spadający na swoich wrogów znienacka

Giętkie Źdźbło jak widzę ty również popierasz Krzywego Fleta. Jak widzisz jestem ranny, dlatego jestem zmuszony prosić cię o porcję sproszkowanego muchomora na wszelki wypadek.
  • Odpowiedz
Giętkie Źdźbło
Waleczny Jastrzębiu spadający na swoich wrogów znienacka, gardło sobie podrzynam, ale muszę odmówić. Muchomor ma potężne działanie, a upatrzyłem już kandydata któremu jestem skłonny go zaserwować.
@Gdanio
  • Odpowiedz
@Gregua:
Można, jak najbardziej! Przyjmuję także zakłady w jaką część ciała padnie cios kończący. Głowa, korpus, udo... najwięcej wygrać można stawiając na wsadzenie tomahawka w rzyć. Sto do jednego!
  • Odpowiedz
Spizgany Renifer

Gwar, krzątanina. Niespokojne głosy, niewyraźne słowa. Szum trawy i tupot małych stóp. To usłyszał w wigwamie. Wychylił się z niego niechętnie i zauważył, że szykuje się jakaś walka. Kolejna brutalna potyczka. Czy my naprawdę nie potrafimy się wyluzować?! Podszedł do tłumu i zauważył, doszły do niego głosy, że Krzywy Flet chce pojedynkować się z wodzem. Nie mógł wytrzymać. Strata Dziobaka Boba spowodowała, że miał na razie dość przelewu krwi. Zaciągnął
  • Odpowiedz
Waleczny jastrząb spadający na swoich wrogów znienacka

Smutna Żabo @Rinne zechcesz poratować mnie sproszkowanym muchomorem na wypadek eskalacji? Z moją raną to jednym ciosie jestem bezużyteczny.
  • Odpowiedz