Wpis z mikrobloga

Wchodzisz na Reddit i widzisz taki wpis. Od razu wiesz, ze ten deweloper to Polak xD
Co wy macie ludzie z tym PL w nicku, absolutnie nikt nie daje #!$%@? o to i nie spotkałem się nigdy z kimś kto by dopisał DE, NL czy FR albo inne. Jak dla mnie raczysko niesamowite i kojarzy mi się z gowniakami „siema kto pl?” #gownowpis #zalesie #pcmasterrace
Pobierz Megawonsz_dziewienc - Wchodzisz na Reddit i widzisz taki wpis. Od razu wiesz, ze ten ...
źródło: comment_RBDZz7kF5Nbz1Y3SgcqdEqVQG0IH8s6V.jpg
  • 39
@Krs90: to prawda, może OP jest za młody, że nie pamięta, że tak się robiło. I to nie tylko Polacy bo wiele innych narodowości robiło tak samo i jakoś nikt się nie zastanawiał czy to złe a można było szybciej z kimś z Polski zagadać np grając w jakieś MMO. A nie każda gierka była tylko pod Polaków jak jakiś Metin dla biedoty.
@Megawonsz_dziewienc wiesz że Nick często jest po prostu zajęty? I jak robisz 69 fantazje w stylu Shaggy2137 i okazuje się że zajęte, sprawdzisz shaggypl i okazuje się że wolne, więc bierzesz jak Fritzl córkę i jesteś szczęśliwy że w końcu się udało ¯_(ツ)
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Megawonsz_dziewienc: w metinie na pierwszej postaci miałem nick z końcówką PL bo nie wiedziałem że to Polski serwer a miałem ze 13 lat więc angielskiego prawie nie znałem xD