Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kiszczak: Głupota, bezczelność i złośliwość ludzka zawsze na mnie działają. Muszę faktycznie zacząć to kontrolować, bo wysiądą mi nerwy.
  • Odpowiedz
@gardan: niestety ale zdecydowana większość kobiet nie nadaje się za kierownicę. To co obserwuje się na drogach to jakaś tragedia. Brak zdecydowania, brak znajomości przepisów, ogólne zestresowanie jazdą.
A do tego tak jak w sytuacji, którą opisujesz - kobiety myślą, że choćby nie wiem co to one mają rację i żaden logiczny argument nie przebije się przez ścianę urażonej dumy.
  • Odpowiedz
czyli omijając samochód wjechałeś pod prąd a próbując zjechać spotkałeś babę która też jechała pod prąd?

@Wychwalany: Słuszne pytanie. Nie umiem tego dobrze opisać, musiałbym rozrysować, bo droga była skomplikowana, do tego jakieś mini rondo. Jednak jej zachowanie zablokowało totalnie ruch i zwyczajnie zapanował impas całkowity, ponieważ nie chciała minimalnie usunąć się na swój, prawidłowy pas ruchu. Gdyby to zrobiła, ja bym się przesunął do przodu i mogłaby wjechać, gdzie
  • Odpowiedz
@gardan: ostatnio zajeżdżam na osiedlę, widzę miejsce postojowe i sobie elegancko parkuję tyłem. W międzyczasie podjeżdża pani i widzę, że coś macha rękami i krzyczy w aucie. Wysiadam a pani do mnie z okna się drze, że to było jej miejsce, ona tylko pojechała na szkołę (około 100m od miejsca parkingowego) zawrócić a ja w tym czasie bezczelnie stanęłam na JEJ miejscu xD
  • Odpowiedz
  • 1
@gardan co te baby mają z pukaniem się w głowę? Ostatnio też trafiłem na jakąś nie ogarniętą i zatrąbiłem a ta zaczęła machać łapami i pukać się w głowę. Może one po prostu pokazują, że coś z nimi nie tak? ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@villemo69: w------e po całości, zaparkuj i tyle, jak jej własne to niech pokaże, że za nie zapłaciła, a nie pieprzy. @Keeis: racja, ja to często widzę, jak puszczam auta do skrętu. Facet? W 8-9 przypadkach na 10 ogarnie, że mu mrugnąłem, pojedzie. Przed kobietą trzeba zwalniać, mrugać po 3x, a one i tak potrafią tego nie zauważyć. Za nimi korek, a te stoją i czekają na nie wiem
  • Odpowiedz
@gardan: Niektórzy robią to dla rozrywki. Ja zawsze macham rękami i się uśmiecham, udaje tez ze coś mówię. Raz tak 5 minut stałem i streściłem kolesiowi nowego spidermana, on w końcu cały czerwony odpuścił i się wycofał.
  • Odpowiedz