dajgryza
424
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
997troy_ananas69
@dajgryza największy hipokryta RP Cookies
51
mleko3-2procent
@997troy_ananas69: cii nie drwij z pana antysystemowca. PSL to przeciez porzadna partia xd
23
J.....c
J.....c
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
2
J.....c
J.....c
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
2
K_o_7
@997troy_ananas69: cii nie drwij z pana antysystemowca. PSL to przeciez porzadna partia xd

@mleko3-2procent: Super partia kuro! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
J.....c
J.....c
@K_o_7: hej, ale nikogo nie wyzywałem i się nie napinałem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
1
fly_
@dajgryza: co ten Trevor?
1
mala_kropka
@dajgryza: A-HA-HA-HA-HA-HAAAAAA!
0
K_o_7
@JakovKarnic skąd Ty możesz wiedzieć na kogo ja głosowałem ? To, że zacytowałem klasyka internetów o niczym nie świadczy. Luzuj trochę.
0
Ko_Otu
@JakovKarnic: od kiedy konfederacja to banda czworga? Kiedy rządziła i była w sejmie w pl że stawiasz ja na równo z pisem i po sld? PSL xD
0
T.....i
T.....i
@JakovKarnic: psl po najlepszy rząd 3 rp
0
J.....c
J.....c
@Topkapi: Chciałbym przypomnieć, że Polska osiągnęła stosunkowo najwyższy wzrost PKB względem innych gospodarek w Europie, właśnie za rządów PO-PSL. Za czasów PiSu nie odbiegamy za bardzo od innych gospodarek wschodniej części UE.
Po drugie, chciałbym przypomnieć, że to właśnie rządy SLD-PSL były rządami stosunkowego wyższego wzrostu gospodarczego niż rząd AWS.
0
koniecswiatajestbliski
W ogóle ciekawe co tam u niego. Po wyborach jakoś cicho o nim. Czyżby wizja zmieniania kraju jowami już go nie jarała xD
0
mleko3-2procent
@JakovKarnic: PSL to synonim slowa porazka i kompromitacja. Sorry
0
J.....c
J.....c
@mleko3-2procent: bo tak powiedział jakiś przegryw z wypoku? PSL to najlepsza obecnie partia w Polsce. Oni jedyni nie bawią się w wojenki światopoglądowe, nie to co Lewica, KO, PiS czy ruskie szpiony.

Jeżeli PSL to synonim porażka i kompromitacja, to co można powiedzieć o innych partiach?
0
b.....n
@997troy_ananas69: @mleko3-2procent: cóż, idea słuszna jednak wykonanie jakie było każdy widział. Ludzie naprawdę pragnęli antysystemowca z prawdziwego zdarzenia. 20% to bardzo dobry wynik. Duda i Komorowski odpowiednio 35% i 34%. Ale coś się po drodze zesrało, brak struktur partii, karierowicze w szeregach, brak doświadczenia politycznego, alkotwitter i klęska i wchłonięcie przez PSL.
0
mleko3-2procent
@JakovKarnic: Ta nie bawią się bo dawno nie było ich w rządzie. Pamietam jaką penere odwalali za PO PSL. Partia ta to synonim kolesiostwa zwłaszcza na szczeblu lokalnym. Pokomunistyczny gniot. Gardze. Gwoli wyjaśnień nie sympatyzuje z żadna partia z obecnej sceny politycznej . Jedynie konfederacja robi trochę szumu - to dobrze!
0