Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +251
Ten wpis dedykuję wszystkim tym, których poznaliśmy w wirtualnych światach, a którzy zniknęli bez pożegnania.
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
źródło: EeCWjc7WoAID7op
Pobierz
jmuhha +18
to były dziwne czasy, pamiętam jak musiałam zrezygnować z auta i do roboty codziennie 10 km jeździłam rowerem wyjeżdżając z domu 0 5:50 zeby dojechac na 8 .... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000021105
Pobierz

Są sytuację, gdzie ewidetnie była reformulacja, ale doszukiwanie się jej za każdym zakamarkiem, podpada pod paranoję i niestabilność psychiczną ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wołam @Qtavon, bo pamiętam, że chciałeś :)
Mam próbkę z poprzedniego roku i butlę JUN 2019, która miała mieć niby gorsze parametry. Zero różnicy.
Przez co tak naprawdę nawet jak była reformulacja to odczucia ludzi są tak bardzo zmienne i subiektywne że i
Nie ma co ignorować głosów dotyczących odczuwanych zmian itp.
Po to mamy społeczność, abyśmy się tym dzielili :D
@Zimnok
Są mega subiektywne i też jest w tym jakieś niepowtarzalne piękno.
Opieranie swojej oceny na zmyśle, który jest tak czuły i podatny na dziesiątki różnych czynników - fascynujące (
Właśnie ja mam z tym problem, że tych cięższych akcentów nie wyczuwam w sposób jawnie oczywisty.
Bardziej odczuwam malinę, jako nadal dominującą nutę, ale bardziej wycofaną, niż w stosunku do starszej flaszki.
Jednakże Ty możesz odczuwać to właśnie w ten sposób, że następuje większa przewaga drzewnych, skórzanych akcentów, a co do Leather Oudh, to zdecydowanie też bardziej wolę Rasasi.
Potrafi mnie Harmain przytłoczyć nią, pomimo braku typowej słodkości :)
Zwróć uwagę też czy obydwa sa na alkocholu 90%
Bo mój z 2019 właśnie na takim bazuje
Gdyby ktoś miał dekanty
Tobacco
Oba są :)
@dizzydom
Po co mam kupować, jak to moje flakony są xD
Aaaaa, haha xD
Nie mam szkiełek i we flakonach mam mało soku ( ͡° ʖ̯ ͡°)
To jak kupisz nowe to pierwszy do odlewki jestem xd
Od bardzo dawna nie mam szkiełek już i rozbiórki żadnej nie robiłem :)
Mam tylko gotowe odlewki na sprzedaż :D
Będę pamiętał, ale wątpię, że to się stanie xD
3 flakon Yuqawam...o Jezu xD
@n_rostova: to słabo się myłeś. W takie historię nie potrafię uwierzyć