Aktywne Wpisy
Nacho_Libre +5
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
death070 +68
#podrywajzwykopem
czt tekst w sklepie do kasjerki która się podoba ,,krysia jak tam twoja mysia'' jest ok?
czt tekst w sklepie do kasjerki która się podoba ,,krysia jak tam twoja mysia'' jest ok?
Ja mam zaburzenia odżywiania (nie wiem dokładnie jakie, ale panikuje jak utyje i potem się glodze kilka tygodni) nie byłem u psychologa, po prostu staram się trzymać stałą wagę. Kompromis między wagą, która jest odpowiednia dla nastolatka a jednocześnie nie czuje się jak ulana świnia.
I w sumie wychodzi na to że wpasowuje się w te statystyki z d--y, bo jestem gejuch. Ale ciekawi mnie czy naprawdę tylko osoby lgbt albo dziewczyny na to chorują?
#lgbt #zdrowie #mikrokoksy #dieta #pytamsie
chorowac moze kazdy
A żeby rozwiazać ten problem wystarczy liczyc kalorie i nagle k---a nie ma problemu.
Takim głodzeniem, w-----------m, głodzeniem to tylko sobie szkodzisz. Ale co ja tam wiem( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak lubisz się ruszać, to trochę pobiegaj, popływaj. Gorzej jak nie lubisz, ale wtedy i tak miej na to w------e ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Powtórzę jeszcze raz, jesteś w takim wieku, że możesz żreć dużo i nie przytyjesz. No chyba, że byś nagle zaczął poważnie chorować.
Dobrze, że zdajesz sobie z tego sprawę i już dzisiaj po prostu zacznij szukać pomocy. Najpierw u rodziny, a w drugiej kolejności u