Wpis z mikrobloga

#moderacjacontent #afera #moderacja @Moderacja #neuropa #wojnaidei @a__s
Wojna nigdzie nie udowodniła, że ma dwuetapową weryfikację logowania się do konta. Jak niby inaczej ktoś by mu się włamał?

Wszyscy proszą @wojna_idei o jakiś dowód na jego słowa, ale poza kręceniem małysza nie ma od niego żadnych konkretów.

https://www.wykop.pl/link/5249867/wojna-idei-zniknal-z-youtube-bo-prawdopodobnie-ustawil-kiepskie-haslo-xd/
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mnik1: o właśnie, zapomniałem, że wczoraj zostało dodane znalezisko "Media oskarżają R. Scotta o rasizm bo śmie nagrać film historyczny". Moderacja przyznała zgłoszeniu rację - znalezisko po trafieniu na główną z płomieniem jednak nie zniknęło tylko zmieniło tytuł. Moja "informacja nieprawdziwa" jest po prostu uproszczeniem, bo włamanie się na konto bez 2FA mogło się wiązać ze słabym hasłem tymczasem "Media" nigdy nie będą określeniem jednego francuskiego portalu. Wojna_idei
p.....e - @mnik1: o właśnie, zapomniałem, że wczoraj zostało dodane znalezisko "Media...

źródło: comment_tb5rIUiPZOazUG9YURYCRpqB634ZCI7G.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@postacie: No właśnie. Tajemnicą poliszynela jest fakt, że moderacja ma możliwość zmiany tytułu/opisu znaleziska - i dość często z niej korzysta, tym bardziej że ty sugerowałeś tam że facet sobie słabe hasło założył, nie że jest, nie wiem, pedofilem...

...a "czynność" powzięta przez moderatora powinna odnosić się do kontekstu przewinienia - toć wywalenie znaleziska to jest najgrubsza możliwa "kara" w takim wypadku, nie licząc bana.

Dlaczego teraz nie zdecydowali się
  • Odpowiedz
Rozkoszny jest ten ból pośladów pewnej grupki użytkowników na temat Wojny Idei. Kanał już wrócił na YT, a teraz robicie grupowe płaku płaku do @a_s xD

Wincyj manipulacji tu wrzucajcie, wincyj
  • Odpowiedz