Aktywne Wpisy
SweetStrawberry +58
Daaawno mnie tu nie było ʕ•ᴥ•ʔ Nawet się troszkę stęskniłam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pokazmorde #atencyjnyrozowypasek
#pokazmorde #atencyjnyrozowypasek
Argajl +48
Czy spotkaliście się z taką sytuacją w #lidl ? Musiałem parę dni ochłonąć by to opisać.. W ostatni piątek byłem z rodziną na zakupach w niedawno otwartym nowym sklepie Lidl przy ul. Odkrytej w Warszawie.
Było chwilę po godzinie 15:00 gdy z wyładowanym na maxa wózkiem mimo próśb moich i innych klientow o otwarcie kasy standardowej zostaliśmy zaproszeni do kas samoobsługowych… ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Prośby i niezadowolenie zostały zbyte przez pracownika,że cytuje: „Taka jest polityka firmy” a „jeśli nie uda nam się zmieścić w 1 koszu kasy automatycznej resztę zakupów możemy dokończyć w drugiej innej kasie”.
Było chwilę po godzinie 15:00 gdy z wyładowanym na maxa wózkiem mimo próśb moich i innych klientow o otwarcie kasy standardowej zostaliśmy zaproszeni do kas samoobsługowych… ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Prośby i niezadowolenie zostały zbyte przez pracownika,że cytuje: „Taka jest polityka firmy” a „jeśli nie uda nam się zmieścić w 1 koszu kasy automatycznej resztę zakupów możemy dokończyć w drugiej innej kasie”.
Myślicie, że kobiety gdy skończą 30 lat, to będą się za Wami uganiać, bo będziecie mieli mieszkanie w kredycie i zarabiali 7000zł?
To źle myślicie. Zawsze znajdą Chada który ma tyle co Wy albo nawet więcej. A jak nie Chada to Chadlita.
Urośniecie 20cm do 30 roku życia? Twarz stanie się bardziej atrakcyjna?
Czy może powiększą się zakola oraz brzuch piwny?
Znamy odpowiedź na to pytanie.
W dzisiejszych czasach kobiety robią kariery i często nie potrzebują stałego partnera tylko F-boya, którego mogą sobie załatwić poprzez aplikacje randkowe bez wychodzenia z domu. Nawet jeśli mają 47 lat. Jeśli nie wierzysz, to koniecznie sprawdź moją "Operację Beata".
https://www.wykop.pl/wpis/44931135/operacja-beata-ʖ-nadszedl-czas-opublikowac-moj-cz/
A te które wychodzą za mąż koło 30-stki, bardzo często również mają wysokie wymagania, i dają mało od siebie. Temat ten poruszam zawsze w #przygodyprzyszlejzony .
Oprócz wyglądu istnieje inna strona przegrywu, wcale nie lepsza...
Jeśli jesteś powiedzmy tak jak ja - twarz 5,5/10. wzrost 185cm. Czyli nie jesteś modelem ale gdybyś powiedział, że przegrywasz przez wygląd to byłaby to wymówka. To tutaj zostaje jedna kwestia. Skoro masz te 20-kilka lat (ja 25) i nigdy nie miałeś partnerki to w kwestiach relacji damsko-męskich jesteś na poziomie 7 letniego dziecka. Myślisz, że to jest atrakcyjne? Było już wiele razy na Wykopie, screeny z komentarzami kobiet odnośnie tego co sądzą o "starych" prawiczkach. Jeśli mężczyzna ma 25 lat i jest dziewicem, to znaczy, że stoi za tym jakiś powód. W moim przypadku jest to zespół Aspergera. Więc, czy to przegrywasz przez wygląd czy przez głowę, szanse są nikłe chociaż nie zerowe. To tak jakby uczyć się chodzić w wieku 10 lat albo czytać w wieku 15 lat. To jest opóźnienie rozwoju które zaważy na całym dalszym życiu. Nie jest to jednak zupełnie niemożliwe, oddając sprawiedliwość.
#przegryw #blackpill #redpill #chad #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #wychodzimyzprzegrywu ##!$%@? #tfwnogf #asperger #stulejacontent
Bardzo złe światło plus farba na włosach
Przestańcie #!$%@? ze się nie da wyrobić XD
@Blackpill_RAW: Jestem jakieś 7/10 180 cm i mam tak bardzo w dooopie oski co tam wypisujesz niezła beka xD
@Blackpill_RAW: to tylko mówi jedno, że ci kolesie już dawno opuscili ziemię
Komentarz usunięty przez autora