Wpis z mikrobloga

Nie mam dobrych wieści Panowie...
Myślicie, że kobiety gdy skończą 30 lat, to będą się za Wami uganiać, bo będziecie mieli mieszkanie w kredycie i zarabiali 7000zł?
To źle myślicie. Zawsze znajdą Chada który ma tyle co Wy albo nawet więcej. A jak nie Chada to Chadlita.
Urośniecie 20cm do 30 roku życia? Twarz stanie się bardziej atrakcyjna?
Czy może powiększą się zakola oraz brzuch piwny?
Znamy odpowiedź na to pytanie.
W dzisiejszych czasach kobiety robią kariery i często nie potrzebują stałego partnera tylko F-boya, którego mogą sobie załatwić poprzez aplikacje randkowe bez wychodzenia z domu. Nawet jeśli mają 47 lat. Jeśli nie wierzysz, to koniecznie sprawdź moją "Operację Beata".
https://www.wykop.pl/wpis/44931135/operacja-beata-ʖ-nadszedl-czas-opublikowac-moj-cz/
A te które wychodzą za mąż koło 30-stki, bardzo często również mają wysokie wymagania, i dają mało od siebie. Temat ten poruszam zawsze w #przygodyprzyszlejzony .
Oprócz wyglądu istnieje inna strona przegrywu, wcale nie lepsza...
Jeśli jesteś powiedzmy tak jak ja - twarz 5,5/10. wzrost 185cm. Czyli nie jesteś modelem ale gdybyś powiedział, że przegrywasz przez wygląd to byłaby to wymówka. To tutaj zostaje jedna kwestia. Skoro masz te 20-kilka lat (ja 25) i nigdy nie miałeś partnerki to w kwestiach relacji damsko-męskich jesteś na poziomie 7 letniego dziecka. Myślisz, że to jest atrakcyjne? Było już wiele razy na Wykopie, screeny z komentarzami kobiet odnośnie tego co sądzą o "starych" prawiczkach. Jeśli mężczyzna ma 25 lat i jest dziewicem, to znaczy, że stoi za tym jakiś powód. W moim przypadku jest to zespół Aspergera. Więc, czy to przegrywasz przez wygląd czy przez głowę, szanse są nikłe chociaż nie zerowe. To tak jakby uczyć się chodzić w wieku 10 lat albo czytać w wieku 15 lat. To jest opóźnienie rozwoju które zaważy na całym dalszym życiu. Nie jest to jednak zupełnie niemożliwe, oddając sprawiedliwość.
#przegryw #blackpill #redpill #chad #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #wychodzimyzprzegrywu ##!$%@? #tfwnogf #asperger #stulejacontent
B.....W - Nie mam dobrych wieści Panowie...
Myślicie, że kobiety gdy skończą 30 lat,...

źródło: comment_Qr0L2pFPH0x9sbnzFF5T6oBfn0w6VKHv.jpg

Pobierz
  • 36
  • Odpowiedz
  • 2
@Blackpill_RAW z operacją Beata jest o tyle niemiarodajnie że tam w opisie wyraźnie (acz delikatnie i niewulgarnie) zaznaczyłeś że Beata nie szuka związku, tylko seksu. Seks ze starszą kobietą to mokry sen wielu młodych chłopaków i niemal każda kobieta w wieku 15-60 ma nieograniczony dostęp do przystojnych facetów na jedną noc, w dowolnym przedziale wiekowym. Z tym że... dla większości kobiet 15-60 seks z obcą osobą i bez uczuć ma bardzo
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Vooorio: Tylko taki przykład podałem. Nie mówi6, że przez wzrost by go wybrała ale wybrałaby najlepszego spośród tych 10 nawet jesli bylby brzydki, to i tak najmniej nieatrakcyjny z całej 10
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@biceps35 PSL -międzynarodowa społeczność przegrywów okupująca 3 największe incelskie fora amerykańskie - puahate, sluthata, lookism. Baardzo rygorystycznie oceniają atrakcyjność fizyczną.
  • Odpowiedz
@Blackpill_RAW masz coś stary z głową i cały ten blackpill nieźle ci zryl psychikę. nie twierdzę że kobiety nie są takie na jakie je się tu kreuje, ale życie nie jest tak skomplikowane jak ci się wydaje xD
  • Odpowiedz