Aktywne Wpisy

SynMichaua +71
Leżę jeszcze w łóżku i czekam aż wszyscy wstaną żeby razem z żoną i dzieciakami zjeść śniadani, później pokażę dzieciakom Hirołsy i będę grał do obiadu, wczoraj instalowałem na czysto Windowsa tylko po to.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
źródło: IMG_3611
PobierzMirki #chwalesie po 25 latach palenia mam 24h bez fajek. Ja wiem że je#ac palaczy śmierdzieli ale trzymajcie kciuki za moją wytrwałość.

https://allegro.pl/oferta/komputer-do-gier-core-i7-gtx-1660-ti-ddr6-16gb-w10-7897596433?utm_medium=app_share&utm_source=facebook
Co myślicie o takim PC?
stary i7 sprzed 7 lat POTWÓR DO GIER
Intel Core i7 2600
I to już powinno zamknąć dyskusję na temat tego produktu.
To mojego z i5 3570k i 1070 bym musiał brać 4k xD
Jaki gotowy PC polecicie za 3k?
@killer4ever: ?????
Wchodzisz na jakieś purepc.pl wchodzisz w polecane zestawy na grudzień, wybierasz koszyk za odpowiednią cenę i tam masz opcję złożenia za darmo
albo jakąś inną stronę z polecanymi
xD, widziałem ten syf na black friday i nawet myślałęm, żeby robić znalezisko o tym, ale uznałem, że to zbyt oczywisty oszust, że nikt nie da się nabrać na to.
@killer4ever:
Są też inne strony na których są tanie polecane zestawy i sklep ci to złoży
@Norskee
O kur** i DDR3 xD
źródło: comment_MSmuDdiQGgB5cGOejYPTgQFvCuyIYKhF.jpg
Pobierz( ͡° ͜ʖ ͡°)
B
źródło: comment_vO9locd8v5XVQMNXUZtTz0xAiwG2iwYP.jpg
Pobierz