Wpis z mikrobloga

@Jestem_Tutaj: zależy ile masz czasu na googlanie rozwiązywania problemów z androidem. Sam się przesiadłem z iPhona na Xiaomi, skuszony samymi pozytywnymi komentarzami. To nie była dobra decyzja. Do tego społeczność fanboyów xiaomi jest porąbana wiec nie polecam ogólnie.
  • Odpowiedz
@Jestem_Tutaj: pytasz się który, gdy ten drugi kosztuje 2x więcej. No to odpowiadam, zabierz tańszy a za rok, może 2 wymień na nowego redmi note'a bo jedyną wadą obu telefonów jest to, że po kilkuset cyklach ładowania będziesz miał słabszą baterię o te 20-30%. Obu telefonom niczego nie brakuje, więc nie widzę powodu kupować droższego. Chyba, że staje ci na myśl o możliwości robienia ciut lepszych zdjęć w nocy, to
  • Odpowiedz
Tak jeszcze dodam, bo sprawdziłem. Iphone nie ma amoled oraz jest telefonem z 2017 roku, czyli właściwie jest to przepaść cywilizacyjna z tym co dostępne dzisiaj. Serio, nie polecam. Jak sobie porównasz w sklepie oba telefony można zdębieć. ( oczywiście dla komfortu użytkowania, kupując coś na androidzie ustawiasz prędkość animacji na 0 :) ) czujesz petardę w dłoni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Nikt jeszcze nie napisał że w tej cenie iphone 8 na allegro to same podstawowe egzemplarze albo refuby z chin xd że niby nadwyżka magazynowa bez oryginalnego pudełka i akcesorii XDD
  • Odpowiedz