Aktywne Wpisy

WolfSky +450
A oto Nasz wygrana!
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
źródło: IMG_8622
Pobierz
Korsir +90
Witam Yaneczku @zyjzpasji. Wiem, że to czytasz, bo sam pokazałem ci ten tag ;)
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
źródło: B2Wts425
Pobierz

#nba
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
! @appylan @Apollo_Vermouth @kosteq64 @okim @keikam @michal015 @Rosderf @JahMuffin @l3chu @piesimocz @parooow @AveNergal @iAmTS @zojmers @nikogo_nie_ma_w_domu @Destu @xDOlejxD @jagto89 @Daramek @MechanicznyBanan @bylu @Przwoj @plk_bbl @Focalor @Trae @Eligo @kwinto91 @kulek_stronk @Zmalaurus
cc: @marsellus1
Jestem ciekaw, kto teraz poprowadzi Knicks, trzeba być skończonym debilem, by ładować się w to bagno.
@TetraHydroCanabinol: Ta drużyna jest doskonale zarządzana. Sęk w tym, że wyniki finansowe w przypadku takiej marki jak NYK nie muszą mieć nic wspólnego z wynikami sportowymi.
@1marcin1: Oh czyżby? NYK i bez PO jest idealnie naoliwioną maszynką do robienia pieniędzy.
źródło: comment_G8VOJuHnBqHM2TBy4RIvsT2sv49qK52b.jpg
Pobierz@1marcin1: Dużo więcej wydając na kontrakty. Gdzie zarobek to nie jest jak dużo kasy do ciebie przychodzi ale jak dużo zostaje po odjęciu kosztów. A tak to mają ogórków którym mało płacą od biedy zatrudnią jakiegoś melo czy lina do nabijania sprzedaży koszulek i interes się kręci bez PO.
źródło: comment_dm9X3vcG4M5qeUvgo5hGC4VaTslGzkQf.gif
PobierzA co do zwolnienia trenera - co oni myśleli, że tym składem będą o cokolwiek walczyć?!
@Bover: Spoko. Są ludzie którzy nie łykają tego, że Ziemia jest globem.
@Bover: Ale komu ma się znudzić skoro pewnie z 80% ludzi goszczących na hali MSG to turyści którzy wpadli odwiedzić Nowy Jork? Gdyby nie to, że Nowy Jork jest najbardziej turystycznym miastem USA to hala by była