Aktywne Wpisy
MistrzPatelnii +148
EnzoMolinari +58
Zainspirowany poniższym wpisem i zesrańskiem zoomerów, że przecież teraz też som dobre filmy (xD), dokładam coś od siebie.
W tym samym 1994. roku zostały wydane między innymi następujące albumy muzyczne. Znajdźcie mi kochane zoomerki coś z ostatnich 10 lat, co można z tym porównać:
- Soundgarden - Superunknown
- NIN - Downward spiral
W tym samym 1994. roku zostały wydane między innymi następujące albumy muzyczne. Znajdźcie mi kochane zoomerki coś z ostatnich 10 lat, co można z tym porównać:
- Soundgarden - Superunknown
- NIN - Downward spiral
To właśnie przez ten typ ludzi, zostałem doszczętnie zniszczony, a najlepsze lata swojego życia spędzam w najgorszy możliwy sposób. Nie mam z kim pogadać, z kim wyjść, z nikim się nie napiję. Każdy z kim próbowałem niegdyś budować kontakt, traktował mnie z pogardą. Każdy do kogo się tylko odezwałem. Jestem dla normictwa nic niewartym śmieciem, bo urodziłem się obarczony s-----------m w postaci ryjca upośledzonego goryla i elfa oraz głosu, jakbym miał penisa w buzi. Tylko TO mnie zdyskwalifikowało na starcie i daje się we znaki do dzisiaj.
Dziś 06.12, a więc napalone Juleczki już szykują kuszące krwisto-czerwone stringi, które zostaną - całe mokre - zdjęte przez atletycznego Oskarka z dobrego domu. To właśnie ten dzień, ta godzina. Pokusa zbyt duża, by młodzi bogowie mogli się jej oprzeć. Julka będzie skakać, Oskarek wykonywać niesamowicie silne, a zarazem czułe i delikatne ruchy posuwiste. Wszystkiemu będzie towarzyszyć akompaniament dźwięków miłości. Młoda bogini będzie jęczeć, śmiać się i przygryzać wargi z zachwytu. Za to wyrzeźbiony młodzieniec nie będzie dłużej zwlekać z nieuniknionym. Odda obfity strzał białą amunicją, złożoną z najlepszych - idealnych wręcz - plemników. Te mogłyby dostarczyć cudowne wręcz geny, jednakże panna o tym wie i się zabezpiecza. Ta noc będzie niezapomniana!
Tym czasem ja w akompaniamencie s----------a, przesiedzę kolejny piątek przy elektronice - ewentualnie pouczę się, bo nie ANI JEDNEGO kolegi (o koleżance nie wspominając), z którym mógłbym sie spotkac, pogadać. Zwyczajnie otworzyć ryja. Siedzę już kolejny rok przygnębiony, smutny, bez nadziei na poprawę. Nic się nie zmieniło. Na koniec zwale konia, położę się spać, odhaczę kolejny dzień...
#przegryw #stulejacontent #s----------e #tfwnogf #depresja
Next level to stracona siła wieku ( ͡° ͜ʖ ͡°)