Aktywne Wpisy
Bernenski +127
Mija prawie rok od marzeń naszych wspaniałych spadkowiczów. Zgodnie z ich przewidywaniami kredytobiorcy są masowo licytowani. Pastibox kupił nieruchomość 50% taniej.
@haha123 miał zamiar nawet kupić kilka nieruchomości, na szczęście udało mu się kupić taniej przynajmniej jedną.
Wszystko się sprawdziło xD
Spokojnie chłopaki, jeszcze tylko rok na wynajmie i na pewno się uda ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#kredythipoteczny #nieruchomosci
@haha123 miał zamiar nawet kupić kilka nieruchomości, na szczęście udało mu się kupić taniej przynajmniej jedną.
Wszystko się sprawdziło xD
Spokojnie chłopaki, jeszcze tylko rok na wynajmie i na pewno się uda ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#kredythipoteczny #nieruchomosci
adam-photolive +400
Piękna akcja wczoraj z policja i bezdomną. Wychodze z marketu, wsiadłem do auta z kobitą i dzieckiem i z boku podchodzi jakaś żulka i puka w szybę. Stanęła tak zebym nie mogl wyjechac wiem mowie jej żeby się odsunęła. Ona mowi, ze jak jej nie dam kasy to zadzwoni na policjeXD Zacząłem sie smiać tylko a ta staneła i przed autem i wyciaga telefon i dzwoni. Mowie do niej zeby mi zeszla
szybkie pytanie. Ktoś może podpowiedzieć więcej jak można "uszczelnić" pocztę przed tymi zasranymi kampaniami "Pobierz fakture vat", która kieruję na gdrive? Kończą mi się pomysły jak to bardziej uszczelnić. Chodzi o dovecot oraz procmail. Clamav sobie kurła nie radzi. SpamAssasin też działa jakby chciał, a nie mógł. Ktoś coś więcej podpowie?
Dzięki.
#linux #software #poczta #it #informatyka #security #bezpieczenstwo #komputery #komputer #pytanie #pytaniedoeksperta #serwery
Tylko z policyd-weight uważaj z progami, bo domyślny ubija serwery outlooka.
@spayker: Możesz to potraktować jako templatkę do przerobienia we własnym zakresie. Strona zajmuje się polskim spamem.
https://zabojcaspamu.pl/falszywe-faktury-plusnet/
Było coś takiego jak Unroll.me ale to raczej tylko do newsletterów oficjalnych a nie typowego chamskiego SPAMu, z resztą okazało się
Nie znam, ale jak znajdziesz rozwiązanie to wołaj.
Sam prawdopodobnie napisałbym coś co przeszukuje wszystkie emaile pod kątem słowa 'unsubscribe' i wyciąga liniki.
Potem trzebaby się pobawić w ich odpalanie. Ale to tylko drobna sugestia.
Tylko kurde ja sam się obawiam czy to unsubscribe to w ogóle jest rozwiązaniem w powidzmy 20% przypadków, gdyby wg reguły pareto dało się tylko tą drogą usunąć 80% to już