Wpis z mikrobloga

Chciałbym tu przedstawić hipokryzję niejakiego Lakukaraczy, który uczynił sobie z wytykania katolikom i prawicowcom hipokryzji, sposób na życie i odreagowanie choroby. Otóż ten szaleniec twierdzi, że atak na dziecko to typowa prawicowa przypadłość, gdy sam wielokrotnie śmieszkował z dzieci katolików, bez zakrywania ich twarzy, sugerując czyny pedofilskie popełniane na nich. Jak widać, z jednych można się śmiać a z innych nie wolno, kwintesencja lewackiej tolerancji, którą niosą na tęczowych sztandarach. Wpis zamieszczam po raz drugi, bo raz zniknął bez powodu. #bekazlewactwa #neuropa #tolerancjanawykopie #tolerancjareligijna #tolerancja #podwojnamoralnosc
Pobierz szczamnamlodziez - Chciałbym tu przedstawić hipokryzję niejakiego Lakukaraczy, który ...
źródło: comment_L3VupmJjOElJ1WVavWBFgMZsZbZObICH.jpg
  • 96
@anonimek123456: co ty chłopie mi imputujesz, jaka mijanka- nazywasz ludzi tępymi bo wychowują dzieci jak chcą, chcesz na sile wprowadzać standardy aby wychowywać wg. Nich obce dzieci, flagę Izraela masz w profilu a zesralbys się gdybys spędził noc na wojnie z terrorystami, miło się pisze głupoty zza komputera ale nie chce mi się już z tobą gadać
bo wychowują dzieci jak chcą

@szczam_na_mlodziez: Czy jeśli oddadzą swoje dzieci pedofilom, to też będzie czepialstwo, bo "wychowują tak jak chcą"?

zesralbys się gdybys spędził noc na wojnie z terrorystami

Pewnie tak, nie będę tego sprawdzał, bo nie mam potrzeby, ale Izrael, a szczególnie Tel Awiw cenię głównie za świetną kuchnię.

Nadal nie nazwałeś rzeczy po imieniu, że skandalem i upodleniem jest lizanie kolan jakiemuś obcemu facetowi przez dzieci.
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@niegwynebleid: @niegwynebleid: lakukaracza wielokrotnie, np przy euroweeku, zarzucał innym że publikują zdjęcia, na których są dzieci, co miało im szkodzić - sam nigdy nie miał problemu z publikacją takich zdjęć, no ale wtedy to było o księżach czyli dla niego spoko XD
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@szczam_na_mlodziez: wrzuciłem kiedyś temu hipokrycie dokładnie tego screena z jego wpisem i pytaniem czemu sam wrzuca zdjęcia z wizerunkiem dzieci to zgłosił tego screena jako treści nieodpowiednie, a zaprzyjaźniony mod klepnął XD z tą częścią wykopu nie warto dyskutować i nie warto sobie nimi zaprzątać głowy - ja go mam na czarno, gdzie już pozostanie, innym radzę to samo - nie dlatego, że ma "lewackie" poglądy, czy popiera LGBT - na