Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +693
Niesamowite jest to, że youtube robi co chce, demonetyzuje twórcom filmy bez powodu, psuje własną wyszukiwarkę, usuwa negatywne łapki i jeszcze zarabia miliardy dziennie jako monopolista rynku,
a wy macie ból dupy gdy ktoś instaluje adblocka bo nie zgadza się im płacić hajs.
Tu nie chodzi o to czy to 10 zł, 5 zł lub złotówka. Tu chodzi o #!$%@? ich polityki
#youtube #youtubepremium #adblock
a wy macie ból dupy gdy ktoś instaluje adblocka bo nie zgadza się im płacić hajs.
Tu nie chodzi o to czy to 10 zł, 5 zł lub złotówka. Tu chodzi o #!$%@? ich polityki
#youtube #youtubepremium #adblock
Sebastix +111
Jako były prawak a obecnie obrzydliwy i wzgardzony przez wszystkich centrysta-symetrysta mam pytanie do tych wszystkich co tak przeżywają że Edukacja może wpaść do ministra z lewicy:
A co wam właściwie przeszkadza że dzieci będą uczone tolerancji dla gejów, lesbijek, grubych, chudych, czy ludzi innych ras?
Przecież to jedyna szansa dla wszystkich dzieci obecnie gnębionych w szkołach bo są "inne" a w przyszłości wyrosną na skrzywionych ludzi którzy stają się zgorzkniali, nie
A co wam właściwie przeszkadza że dzieci będą uczone tolerancji dla gejów, lesbijek, grubych, chudych, czy ludzi innych ras?
Przecież to jedyna szansa dla wszystkich dzieci obecnie gnębionych w szkołach bo są "inne" a w przyszłości wyrosną na skrzywionych ludzi którzy stają się zgorzkniali, nie
Komentarz usunięty przez autora
Porównałeś prawicowy pomysl z prawicowym pomysłem i masz do kogoś pretensje ze się z was nabija. xD
@szczam_na_mlodziez: #urojeniaprawakoidalne
@szczam_na_mlodziez: Nie, nie nabija. To jest ich dramat, że mają na tyle tępych rodziców, że dopuścili do tego, żeby ich dzieci lizały jakiegoś starego faceta po kolanach. Upodlające.
Komentarz usunięty przez autora
@szczam_na_mlodziez: Opieka społeczna ma często inne zdanie, i słusznie.
Będą w Polsce kiedyś kraje skandynawskie - trzeba takie standardy wprowadzić, bo krzywdzicie niewinnych ludzi swoim polskim kołtuństwem.
Tak, wyzwij mnie od dzieciaków. Jedynie ktoś kto słyszał takie rzeczy od swoich „autorytetow” może uznawać to za jakikolwiek argument w dyskusji i ze wywrze to na kimś wrażenie.