Aktywne Wpisy

JanTrajbal2 +530
Dzisiaj musiałem jechać nad morze i wrócić. W sumie 800 km po autostradzie. Człowiek jedzie przepisowo czasem nawet trochę przekracza limit a i tak znajdzie się jakaś ameba błyskająca długimi bo mam czelność wyprzedzać kolumnę tirów z prędkością 145 km/hi a pan w kałdi czy tam innym burakowozie musi z---------ć.
Tacy delikwenci trafiając na mnie poczekają sobie bo jak ktoś do mnie mruga to rozumiem, że chce mnie ostrzec przed czymś to
Tacy delikwenci trafiając na mnie poczekają sobie bo jak ktoś do mnie mruga to rozumiem, że chce mnie ostrzec przed czymś to
źródło: temp_file8582491852600889801
Pobierz
Manden +194

Z racji że utrudnił zdobycie bonusu #transfergo , mam do zaoferowania podobny program który wymaga większej gotówki, lecz odrazu bonus się nalicza.
Wystarczy wykonać przelew przez #xendpay na popularne w ostatnim czasie konta #monese lub #revolut .
Żeby otrzymać bonus trzeba zarejestrować się na #xendpay z refa , następnie trzeba się zweryfikowac polecam zestaw prawo jazdy + faktura za prąd, gaz lub telefon. Potem należy wykonać przelew (min. 100 funtów, ma trafić na konto odbiorcy) z Polskiego konta na swoje konto we funtach (np. monese lub revolut) żeby spełnić warunek wymiany waluty. Łączna kwota powinna być niższa o rabat udzielony zamiast 500zl, wyjdzie 450zł.
Jeśli nie chcesz bonusu lub chcesz poczytać, podaje czysty link
#zarabiajustarego - na tym tagu będę wrzucał ciekawe oferty( ͡€ ͜ʖ ͡€)
źródło: comment_5bVvslhZ4ZOWr0rGgQH1bCfCueNQDygh.jpg
Pobierz