Kiedyś za gòwniaka jak moja mamcia gotowała jajka dla mnie i siostry na śniadanie to zaczęły ćwierkać, pomyślała że będzie świetnym żartem nastraszyć mnie i siostrę że w środku jest żywy kurczaczek i właśnie gotuje się żywcem ( ͡º͜ʖ͡º) skończyło się tym że razem z siostrą się rozpłakaliśmy a do dnia dzisiejszego ona sama nie gotuje jajek bo się boi (✌゚∀
@Jack0wy: dokładnie to samo miałem przed chwilą ! też nie mam zamiaru się przekonywać :D
A dziwny dźwięk, bo fakt że jest pęknięte, ale nie na tyle aby coś z niego się wydostało, w sensie wypłynęło jajko.
Ale to pęknięcie nie przypomina tego co zwykle mam na jajkach, tzn jakieś kreski, takie zygzaki... tutaj mam pęknięcie jakby od środka ktoś je próbował rozłupać - takie okrągłe, jakby właśnie czymś ostrym w
Moje przestało ćwierkać, ale nie zamierzam się przekonać co to było, zwłaszcza przy dzieciach właśnie, więc gotuje następne (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
A dziwny dźwięk, bo fakt że jest pęknięte, ale nie na tyle aby coś z niego się wydostało, w sensie wypłynęło jajko.
Ale to pęknięcie nie przypomina tego co zwykle mam na jajkach, tzn jakieś kreski, takie zygzaki... tutaj mam pęknięcie jakby od środka ktoś je próbował rozłupać - takie okrągłe, jakby właśnie czymś ostrym w