Aktywne Wpisy

mickpl +794
Temat nieruchomości w Polsce znam od a do z i powiem Wam mirasy, że jeszcze nigdy nie brzydziłem się politykami tak jak teraz, kiedy słucham kolejnych tłumaczeń o potrzebnie pchania 0% XD
Jest zgoda od prawa do lewa, aby koncertowo wydymać całe pokolenie, które stało za nimi wieczorami w Jagodnie. Tylko po to, aby misiaczki sponsorzy kampanii nie byli w plecy, w oparach paraekonomii, że gospodarka się inaczej zawali.
Takiego soczystego plaskacza
Jest zgoda od prawa do lewa, aby koncertowo wydymać całe pokolenie, które stało za nimi wieczorami w Jagodnie. Tylko po to, aby misiaczki sponsorzy kampanii nie byli w plecy, w oparach paraekonomii, że gospodarka się inaczej zawali.
Takiego soczystego plaskacza

Njal +256
42 butelki za 2 złote 10 groszy w butelkomacie Lidla, szedłem przez całe osiedle obładowany siatami z pustymi pojemnikami po sokach jak menel, a końcowo wyszedłem na tym nawet gorzej niż pan Mietek ponieważ w lokalnym warzywniaku za szkło po Perle placą 20 groszy a ja dostałem 5 groszy od butelki - w Niemczech za tyle plastiku dostałbym rabat na jakieś 20% koszyka zakupowego, no ale Polaczka można dymać
#ekologia
#ekologia
źródło: temp_file6374915349409107727
Pobierz
![[Powojnie] Reparacje od Niemiec. Odszkodowania za II wojnę światową.](https://wykop.pl/cdn/c3397993/2818cb63eafb5e1b2c79bb43e603d76b5e91edd59262348480cd38f41bdfb588,q80.jpg)

Myślę że większość z nich takiego życia nie chce, ale nie znają innego. Trochę jak z ludźmi wychowanymi w patologicznych srodowiskach. Albo maltretowane kobiety, które wracają do swoich agresywnych konkubentow. Albo ludzie ze srodowisk konserwatywnych, bo przecież od dziada pradziada tak żyli.
@Bomfastic: Problem w tym że oni tobie nie ¯\_(ツ)_/¯ Jak życzyć dobrze osobie która pała do ciebie nienawiścią?
Jak ktoś pisze ciągle "p0lka" "ha tfu im na ryj" "pluję w stronę kobiet" "brzydzę się kobiet" "o k---a ale wieloryb, dawaj harpun" "nawet przegryw się szanuje, wolę być prawiczkiem albo iść na divy niż walić grubą loche" "polki wolą murzynów, więc my wolimy Azjatki" "samotna madka i tak znajdzie jakiegoś betabankomata" "loszki koło 30 przestają skakać po kutasach i szukają betabankomatu, pluję na nich bo kiedyś mnie nie
@Hrjk:
Jak pomożesz przegrywowi to cię zaatakuje że "tylko Black pill! Ty widzisz świat w różowych okularach! Jepany blue pill! Wypad z tagu normiku bo cię wrzucę na czarno!"
Dokładnie, ci ludzie nie nienawidzą tych którzy ich gnębili. Nienawidzą wszystkich, nawet tych którzy nie widzieli ich na oczy, a zwłaszcza kobiet.
Kiedyś jednemu przegrywowi napisałam coś odnośnie gry bodajże chyba dotyczyło to GTA, bo sam coś pisał o tej grze w poście. Jego odpowiedź? "W---------j stąd k---o j----a, nienawidzę was różowe za to że zniszczyliście mi
@L3gion dokladnie jak piszecie. Dlatego potrzeba im uwagi i czasu. Trochę jak z alkoholikiem, przestępcą czy osobą inaczej skrzywioną. Często przegrywa tworzy otoczenie w jakim sie znajduje oraz inne czynniki. Czesto dochodzą do tego rzeczy, które popełnia przegryw. Ciężko tylko stwierdzić czy to przyczyna czy już objaw.
Niestety te osoby nie spotykają sie ze zrozumieniem, podobnie jak wyżej wymienione grupy, bo zwykli ludzie nie mają problemów ze znalezieniem partnera, zatem większość rad jest też z d--y i brzmią troche jaK januszowe madrosci o leczeniu depresji.
Chyba jedyną dobrą radą jest "rozwijaj swoje pasje/hobby". Mi to trochę pomogło, chociaż może to nie
To ja dodam coś od siebie.
@Hrjk:
No tak, sama piszesz że miałaś problemy z nawiązywaniem kontaktu, ale jak oczywiście chłopak który jest pierwszy raz w życiu na spotkaniu z dziewczyną nie zaprezentuje się najlepiej, będzie trochę ciszy itp to c--j, kopnąć go w dupę,
@hauser15:
Hahahaha
No tak, co z tego że nie
@hauser15:
Dobra skończ p-------ć przegrywowskie p--------o
Nie znasz mnie ani moich ex partnerow by mi wmawiać na co zwracam uwagę a co nie
@hauser15:
Aha dobra lecisz stereotypem a sam mi zarzucasz lecenie stereotypem. Typowe na wykopie - "nie znam cię ale