Wpis z mikrobloga

• 0
@desygnat: przy normalnym uzytkowaniu, czyli polaczenia,sms, poza domem muzyka plus internet wlaczony nonstop i czasem rzucenie okiem na wykop czy fb. Wczesniej bateria trzymala ledwo dzien przy takiej zabawie, wiec jestem zadowolony.
  • Odpowiedz
@dymson: na zdjęciu nie widać by 3g było włączone, a na dodatek absurdalne zużycie baterii przez system i tryb gotowości. Cm to raczej nie król trzymania baterii
  • Odpowiedz
@dymson: Mi na początku CM10 wytrzymał ponad dzień. Teraz znowu coś mu odbiło. Nie jestem graczem, ale solidnie korzystam z telefonu. WiFi, transfer danych, poczta służbowa, skype, połączenia telefoniczne, talk, facebook, sms. Miałem wrażenie, że to przez wgrany do CM10 kernel Fusion 5.5. Teraz powróciłem do kernela dodawanego do CM10 i zobaczymy jak to będzie. Aktualnie zeszło 15% w 4 godziny.
  • Odpowiedz
@szuwarek-mini: w tym telefonie jest taka sprawa, że tylko gdy jest Jelly Bean to można przenieść aplikację na kartę pamięci w poprzednich wersjach tego nie można, więc chyba inne romy odpadają z tego względu właśnie.
  • Odpowiedz