Aktywne Wpisy
wykop +20
Dzień dobry, Wykop! Mamy dla Was dwie wiadomości! (ツ)
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
fhgd +99
oddajmy wszystko w ręce korporacji, co złego może się stać?
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
Cześć, od dłuższego czasu mam problem z wodą pod nogami kierowcy. Gdy pada nawet nie duży deszcz to wody w samochodzie jest na tyle dużo, że ugniatając na środku woda jest na centymetr.
Do tej pory uszczelnismy miejsce na podszybiu, gdzie wchodzą kable do auta. Sprawdzaliśmy wszystkie uszczelki i wydaje się nie być sparciałe. Woda ewidentnie wpływa w górnej części podstopnika widać plamę. Dlatego wykluczam dostawanie się wody przez drzwi
Mieliście może taki problem albo wiecie gdzie szukać przyczyn ?
Czy stojąca woda na dywaniku oprócz możliwości zgnicia może uszkodzić podłogę ( zacząć rdzewieć ) ?
A szyberdach??
Jeśli masz to często tam jest kłopot
Czasem odpływy wody z podszybia tam gdzie akumulator jest
Oczywiście że woda sprzyja korozji
Szyberdachu brak. Nadkola oczyszczone z liści i innego brudu.
Woda sprzyja korozji to wiadome ale czy podłoga nie jest w jakiś sposób zabezpieczana antykorozyjnie i jak długo trzeba by ta woda stała aby zaczęło korodować ?
I na podszybiu masz rynienke gdzie woda się zbiera
W tej rynience jest odpływ i lubi się zatykac liśćmi czy innym syfem. Przetkaj i powinno pomóc
Robiłem to ale odpływ i tak był drożny. Ogólnie wszystkie odpływy wyczyściliśmy
Ogólnie przez rok czy dwa będziesz mogl hamować stopami jak nie osuszysz
To jest wiadomo że to susze ale to nie jest proces trwający godzinę tym bardziej że jak pada wieczorem to i tak woda stoi całą noc. Suszenie nie rozwiąże problemu.
Ale jak to testować gdzie ten barwnik sypać na wykładzinę ?
@bigger: fajny pomysł! propsuje
Tak wiem o tym natomiast nie widać żeby to się lało drzwiami no ale nie rozbieraliśmy tego. A wiesz może o innych miejscach.
@gumon
Zrobię te drzwi zobaczę czy się nie będzie lać
Komentarz usunięty przez autora