Wpis z mikrobloga

Blinkee / Hive / UberEats / HopCity / FreeNow / Quick

Ostatnio Was wołałem miesiąc temu ale nie chce Wam spamować ale też chciałbym częściej Was wołać do kodów, a nie czekać aż się nazbiera więcej. Chcecie częściej? :)

Można też plusa dostać za zestawienie? ;-)

Mam jeszcze prośbę - kliknij Pajacykowi w brzuszek ()

1. Hive - hulajnogi
50% zniżki za minutę jazdy, czyli wychodzi 25 groszy. Chyba tylko dziś niestety.
---

2. Blinkee - hulajnog i skutery

Od 29.11 do 01.12 płacicie 30% taniej za każdą minutę przejazdu hulajnogą i skuterem

Zniżka obowiązuje w Trójmieście, Rzeszowie, Białymstoku, Krakowie, Katowicach, Poznaniu, Lublinie, Kielcach, Ostrowie Wielkopolskim oraz Łodzi.
Aplikacje: Blinkee Google Play | Blinkee AppStore
---

3. FreeNow - taksówki
Dziś opcja lite za 50% mniej. Max. wartość zniżki to 8 zł.

Jeśli ktoś nie ma konta to zapraszam przez prywatną wiadomość po 20 zł zniżki ważnej 3 miesiące.

Aplikacje: FreeNow Google Play | FreeNow AppStore
---

4. UberEats - jedzenie
kody:
- RABATY - darmowa dostawa z McDonald (ważne do 2 grudnia 2019).
- DOSTAWALISTOPAD - darmowa dostawa z wybranych restauracji, ważne do północy. Chyba MWZ 40 zł.
- 15LISTOPAD, LISTOPAD15, 10LISTOPAD, LISTOPAD10, LISTOPAD50 - minus 15 zł - różnie wchodzą, zależy od konta, niektórym wejdą wszystkie, a niektórym żaden

Jeśli ktoś nie ma konta to zapraszam przez prywatną wiadomość po 15 zł zniżki ważnej 3 miesiące.
---
5. HopCity - skutery

20 minut za darmo.
kod: BLACKHOP20

Możliwe, że tytko dzisiaj do wykorzystania ale dodajcie do swojego konta, można też przez przeglądarkę.
Aplikacje: HopCity Google Play | HopCity AppStore
---

6. Quick - hulajnogi

Weszły do Szczecina i do 30 listopada można wprowadzic kod SZCZECIN

Aplikacje: Quick Google Play | Quick AppStore
------

Obserwuj tag #kodyodlubiekiedy (tak jak 1161 innych mirków)

Zamieszczam na nim kody promocyjne do różnych usług, również dla obecnych użytkowników.
Zamieściłem już na nim kody, które pozwalają wynająć taniej hotele, pojeździć hulajnogą wiele godzin za darmo, wypożyczać samochody na godziny, a nawet odebrać ponad 400 złotych w gotówce.

Część z tych kodów jest dalej aktywna - do odebrania jest ok 800 złotych :) napisz prywatną wiadomość to Ci prześle :)

Możesz sie zapisać na listę kodypromocyjne to będziesz wołany jako pierwszy do każdego fajnego kodu. (tak jak 509 innych mirków)

#blinkee #hive #ubereats #hopcity #freenow #quick #szczecin #kodyrabatowe #blackfriday #skutery #promocje
LubieKiedy - Blinkee / Hive / UberEats / HopCity / FreeNow / Quick

Ostatnio Was ...

źródło: comment_O2aL5YrxDbMsmRKtDAgrCfIGPZ3rHaCw.jpg

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• Odpowiedz
@LubieKiedy Freenow ma darmowe 30 zł przy rejestracji z kodem paypal30 szanuje Cię za twój research I twoje wpisy Ale nie chciałbym żebyś zrobił sobie z tego sposób na zarobek podając swoje refy mimo iż można zyskać więcej innym kodem. Bez urazy oczywiście ♡
  • Odpowiedz
W QUICK z tego co czytałem trzeba doładować najpierw 20 zł, żeby użyć kodu. Także za darmo sobie nie pojedziemy.

pisałem do nich w tej sprawie, sami podali kod i nie wspomnieli że trzeba doładowywać 20 zł, przy poprzednich kodach też nie było wymagane ;)
  • Odpowiedz