Wpis z mikrobloga

@emdey: Kwota bardzo dobra, bo już myślałem, że w swoim stylu sprzedadzą za grosze. Suareza nie lubię i nie chcę w Realu, ale z samym Benzemą i Moratą będzie ciężko.
  • Odpowiedz
@emdey: Hej, edytowałeś i moje pytanie nie ma teraz sensu :/

Jak Nacho? Przecież jeszcze Pepe/Varane. W zależności od tego, który wywalczy pierwszy skład.
  • Odpowiedz
@Sebeq92: Dla mnie był najsłabszym ogniwem, które w całym poprzednim sezonie nigdy nie zrobiło różnicy na plus dla drużyny. Albiol przynajmniej końcówkę sezonu miał naprawdę bardzo dobrą, Higuain wiadomo - strzelił standardowo te kilkanaście bramek, no a Callejon... no właśnie.
  • Odpowiedz
@emdey: W poprzednim sezonie mało kto w Realu grał dobrze :/ Callejon nie był wyjątkiem. Ale wcześniej grał bardzo dobrze, swego czasu nawet rozważano czy wygryzie ze składu Di Marię. W Callejonie lubiłem to, że gdy wchodził na boisko to zawsze dawał z siebie wszystko. No ale niestety był trochę za słaby na Real.
  • Odpowiedz
@emdey: Nie mogli się dogadać i rzucić im od razu tych 3 zawodników + ew. te kilka mln. € za Cavaniego? Wyszli by na to samo przecież, więc co im to za różnica by była? No, ale przynajmniej Napoli płaci ładny hajs Realowi za transfery. :)
  • Odpowiedz