Aktywne Wpisy
PiotrFr +308
balticporter +422
Ten remiks „The Sound Of Silence” co puszczają ostatnio w radiu, to powinien zostać zakazany, a autor i rozgłośnie postawione przed Trybunałem w Hadze za zbrodnie przeciwko ludzkości ლ(ಠ_ಠ ლ)
#zalesie
#zalesie
@kielus: A powinieneś mu wyjaśnić, że Pani się nie pomyliła tylko potraktowała to zadanie podręcznikowo i zarówno ona jak i on ma rację. Są zadania gdzie kolejność zapisu ma znaczenie (np masz 2x5 i pytanie ile masz jakich monet. Pieniędzy masz 10zł ale to czy to jest 2x po 5zł czy 5x po 2zł to jest różnica)
Btw. Nauczyciele w Niemczech są jedną z lepiej wynagradzanych grup społecznych w tym kraju. Zobacz gdzie teraz są oni, a gdzie my.
@konstelacjaniesamowitosci: xD
Nie planujesz zostać nauczycielem matematyki ? Potencjał masz xD
@kielus: myślę, że tak, bo dalej mam kontakt z kołem naukowym. Jakbyś serio potrzebował takiego świstka, to daj znać.
Pamietam jeszcze jak zdumiona pytałam się innych dzieci dlaczego tak jest zle (mame nauczyła mnie w przód przed szkołą) a te dzieci ze
( ͡° ͜ʖ ͡°) argument ad paniooooom
@kielus: Co? Idioci nie powinni uczyć dzieci i tyle.
@NAGI: Dokładnie. Uproszczenie działania oznacza tylko, że dzieciak myśli logicznie i powinien być za to doceniony a nie ukarany.