Wpis z mikrobloga

Lol, patrzcie jak się białorycerzyki rzuciły by bronić honoru białogłowej. Nie mam siły na tych cucków. Coraz bardziej dochodzę do wniosku, że bycie cuckiem to nie jest kwestia błędów wychowawczych, wpływu popkultury, matriarchatu itp., a na pewno nie są to czynniki kluczowe, a bardziej wynika to z jakiejś kompletnej niezdolności do logicznego myślenia, nieumiejętności formułowania mniej lub bardziej złożonych ciągów przyczynowo-skutkowych bazujących na codziennej obserwacji rzeczywistość i zupełna niemożność wyjścia poza świat swoich fantazji i skonfrontowania się z rzeczywistością taką jaką ona jest. Nie ma dla nich ratunku; nie możesz pomóc komuś kto nie potrafi dostrzec problemu. ¯\_(ツ)_/¯

https://www.wykop.pl/wpis/45586969/pokazkure-bo-mojego-piesela-przezywam-kura/160898941/

#mgtow #redpill #blackpill #cuckold #przegryw
  • 77
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@adam-nowakowski Nie chce Ci się wierzyć, bo nie jest zgodne z tą teorią. A właśnie w tym rzecz: mój przykład udowadnia, że to brednie, ale sobie to relatywizujesz, bo nie pasuje do tego w co tak bardzo wierzysz. Pojawił się lepszy. Mało tego, nadal się pojawiają i próbują podbijać. A ona ich zbywa. Dla Ciebie jest to po prostu niepojęte i będziesz temu zaprzeczał do samego końca, ale to nie zmienia
  • Odpowiedz
W matematyce tego nie ma bo w matematyce dowolny wyjątek obala regułę. Co do życiowej reguły to WIĘKSZOŚCI ludzi podobają się szczupli paetnerzy ale sa wyjatki lubiace grubasów. Teraz rozumiesz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@programista1992 Co do upodobań: nie oznacza to, że jest reguła, tylko to, że ktoś woli grubasów, a ktoś szczupłych mówi, że gusta są indywidualne. Wyjątek potwierdzający regułę to nic innego jak januszowe p---------e;)
  • Odpowiedz
@programista1992 Wiedziałem, że coś takiego napiszesz. Jesteście strasznie przewidywalni. A co jeśli tak nie jest? Przecież takie oskarżenia są tylko z d--y wzięte. Nie ma na to żadnego potwierdzenia.
  • Odpowiedz