Aktywne Wpisy
SaintWykopek +773
Kto miał taką latarkę plusuje
jmuhha +16
Nigdy nie wybacze sobie, że zamiast na programistke która nie musi wstawać i pracuje z home office poszłam na lekarke, która musi jeździć do szpitala i zarabia 1/3 tego co programistka (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#programistka15k #programista15k
#programistka15k #programista15k
Co mogę sobie kupić dodzo w sklepie jako przekąska?
@Bolek122: wystarczy wpisać w Google: cholesterol i poczytać, że wywalony w kosmos raczej nie służy zdrowiu, a do tego prędzej czy później doprowadza ta dieta.
Cholesterol jest biosyntetyzowany przez wszystkie komórki zwierzęce i jest niezbędnym składnikiem strukturalnym błon komórkowych zwierząt . Jest także cząsteczką prekursorową dla wszystkich hormonów steroidowych i witaminy D
Debili zasilajacych swoje mozgi Dislem Ww, nie sluchaj. ;)
Komentarz usunięty przez moderatora
@Bolek122: Tak samo, jak leczy lewoskrętna witamina C, i woda strukturyzowana.
#dodzo jest cholernie niebezpieczną dietą i jest prostą drogą do chorób wieńcowych.
Osoby polecające tą dietę można porównać do szamanów pokroju Zięby itp.
Pół biedy, jak się sami trują, gorzej jak namawiają do
@NooB1980: Od razu radzę odkładać na baypass i operację serca.
Dieta #dodzo to szybka prosta do choroby wieńcowej.
@mango2018: Religa zmarl na zawal, poniewaz jadl Ww, warzywa, owoce i oleje roslinne oraz zboza. iXDe
@NooB1980: Moja babcia zmarła na zawał, a jadła tylko śmietanę 30% i żeberka. XD. Od lat wiadomo, że zwiększone spożycie tłuszczu to prosta droga do chorób serca. A dieta #dodzo to nie zwiększone spożycie tłuszczu, ale wręcz żywienie się samym tłuszczem.
@NooB1980: Tak jak witamina lewoskrętna leczy raka, a woda strukturyzowana wpływa na zdrowie płuc..... Dieta #dodzo to ten sam poziom szamanizmu.... Natomiast od 20 lat wiadomo, że nadmierne spożycie tłuszczu ma odzwierciedlenie w chorobach wieńcowych i jest przyczyną takich chorób jak miażdżyca.